Vedete

Gabriela Cristea revine la TV. Prezentatoarea a făcut primele declaraţii: "Conţinutul ar trebui să fie unul de calitate"

Gabriela Cristea revine la TV. Prezentatoarea a făcut primele declaraţii: "Conţinutul ar trebui să fie unul de calitate" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fanii îi duceau dorul, iar acum ea a dat vestea, va reveni curând pe sticlă! Gabriela Cristea se pare că pregăteşte un nou proiect de televiziune! Prezentatoarea a făcut primele declaraţii despre viaţa sa profesională!

De peste 20 de ani de zile o vedem pe Gabriela Cristea pe micul ecran. A moderat diferite emisiuni la mai multe posturi de televiziune, la Antena 1, La Kanal D, la Antena Stars, dar ultima vreme s-a dedicat familiei sale, fetiţelor superbe pe care le are alături de Tavi Clonda. Iată că acum e momentul să revină pe sticlă, să îşi facă meseria pe care o îndrăgeşte atât de mult. 

Din păcate, chiar înainte de pandemie, emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars se încheiase. Pregătea un alt proiect, dar pandemia a dat totul peste cap. Iată că acum, îndrăgita prezentatoare vine cu veşti noi. 

Gabriela Cristea a povestit pentru ciao.ro că din toamna aceasta e posibil să o revedem la TV, într-o emisiune nouă, într-un proiect nou: "Probabil că din septembrie o să încep un nou proiect despre care nu pot să spun foarte multe. În primul rând, ca să pot să mă întorc ar trebui să se respecte toate măsurile de protecţie. Asta ar fi cel mai important. Şi conţinutul să fie, într-adevăr, unul de calitate.

Da, e posibil să fie aşa. E posibil să nu fie aşa, pentru că părerea mea e că, după pandemia asta şi după toate lucrurile care s-au întâmplat, oamenii chiar aşteaptă formate de televiziune mari şi aşteaptă lucruri în care să se regăsească în televiziune. Şi atunci, televiziunile vor trebui să umble la naftalină şi să scoată bani de acolo dacă vor oameni profesionişti, programe de calitate şi aşa mai departe. Într-adevăr, au fost reduceri de bugete în perioada asta, pentru că şi publicitate a fost mai puţină.

Dar, încet, încet lucrurile se vor aşeza şi vor reveni la normal. Poate va fi o perioadă de compromis pentru fiecare dintre noi, dar eu cred că această perioadă de compromis nu va ţine mult. Eu cred că bobul se va alege de neghină, până la urmă".

Gabriela Cristea: "Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1"

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, avea la un moment dat silueta unui fotomodel, apoi s-a îngrăşat mult, a făcut şi anumite proceduri pentru a rămâne însărcinată. Ulterior a născut primul copil, apoi al doilea, şi acumulase deja zeci de kilograme în plus. Vedeta a recunoscut la Antena 3 că ajunsese să cântărească peste 80 de kilograme:

"Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie." , a declarat cu sinceritate vedeta.

Prezentatoarea TV a hotărât după cele două sarcini să slăbească, nu i-a fost uşor, dar a reuşit. Soţul o acceptă aşa cum e, cu mai multe kilograme în plus, în minus, a fost vorba doar de ea şi de fetele ei: "A fost un exerciţiu de voinţă. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu - ei ma acceptau, soţul meu mă iubeşte necondiţionat."

Foto: Facebook

 

Modifică Setările