Agenda

Gabriela Cristea revine pe micul ecran cu un nou format

Gabriela Cristea revine pe micul ecran cu un nou format

La şapte luni de când a adus-o pe lume pe micuţa Bella Victoria Margot, vedeta revine în televiziune, dar nu la Kanal D, ci la Antena Stars.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.

Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.  Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte”, spune Gabriela Cristea.

Vedeta a devenit în urmă cu şapte luni mama unei adorabile fetiţe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa şi să se dedice în totalitate creşterii micuţei.

Acum, că fetiţa ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preţ de câteva ore de lângă ea şi să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.

Fanii frumoasei prezentatoare TV o vor putea vedea în curând, la Antena Stars, unde revine cu mare entuziasm în cadrul unei noi emisiuni ce va face deliciul publicului.

Modifică Setările