Vedete

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. Cum arată după ce a născut doi copii

Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. Cum arată după ce a născut doi copii camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi. A moderat multe show-uri de televiziune, dar iată că acum se dedică familiei sale, fetiţelor minunate pe care le are alături de Tavi Clonda. Vedeta nu uită nici de îngrijirea sa, acum s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. 

Are 45 de ani şi mereu a apărut în faţa fanilor aşa cum este ea. Nu a jucat un rol în faţa camerelor de filmat, a vrut să fie naturală, să îi cucerească pe telespectatori cu felul ei de a fi, cu personalitatea sa, dar şi cu calităţile pe care le are. 

Iată că aşa procedează Gabriela Cristea şi acum, de când a dispărut de pe micul ecran. Nu mai moderează nicio emisiune de televiziune, dar se ocupă de conturile pe care le deţine pe reţelele de socializare. Acolo este foarte activă, acolo îşi ţine fanii la curent cu tot ce face. De acolo am aflat şi că a slăbit zeci de kilograme şi tot acolo le putem vedea ce fetiţe superbe are, cât de mult au crescut Victoria şi Iris. 

Iată că vedeta apare acum într-o ipostază neaşteptată. S-a lăsat fotografiată goală, în cadă. Da, nu e o glumă! Vedeta apare într-o ipostază sexy. A scris în dreptul imaginii încărcate pe reţelele de socializare: "Eu şi un pahar de vin."

Fanii au reacţionat pe Facebook când au văzut imaginea, i-au oferit peste 5.000 de like-uri şi o mulţime de comentarii, unele pozitive, altele mai răutăcioase: "Paharul tău de vin îl puteai savura foarte bine in sufrageria ta,era mult mai frumos. (...) Superba profita de moment '

Gabriela Cristea: "Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1"

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, avea la un moment dat silueta unui fotomodel, apoi s-a îngrăşat mult, a făcut şi anumite proceduri pentru a rămâne însărcinată. Ulterior a născut primul copil, apoi al doilea, şi acumulase deja zeci de kilograme în plus. Vedeta a recunoscut la Antena 3 că ajunsese să cântărească peste 80 de kilograme:

Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie." , a declarat cu sinceritate vedeta.

Foto: Facebook

Modifică Setările