News

Gabriela Firea, elegantă şi stilată într-o creaţie semnată Dana Budeanu. În ce rochie a apărut politiciana de 48 de ani

Gabriela Firea, elegantă şi stilată într-o creaţie semnată Dana Budeanu. În ce rochie a apărut politiciana de 48 de ani camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Gabriela Firea a apărut recent într-o rochie creată de buna ei prietenă Dana Budeanu. Se pare că cele două au o relaţie apropiată, politiciana primeşte sfaturi vestimentare din partea Danei Budeanu. 

Se cunoaşte de ceva vreme că Dana Budeanu şi Gabriela Firea se înţeleg destul de bine, ba chiar la un moment dat Dana Budeanu i-a luat un interviu Gabrielei, chiar în campania politică când aceasta candida din partea PSD pentru a doua oară la Primăria Capitalei. Se pare că şi acum au o relaţie destul de bună!

Gabriela Firea a avut un eveniment important în familie. Chiar pe 23 ianuarie, politiciana şi soţul său au botezat doi copii. Se pare că familia lor s-a mărit, au devenit părinţii spirituali ai unui băieţel şi ai unei fetiţe. La o biserică din Otopeni a avut loc evenimentul restrâns. Gabriela Firea nu a ratat momentul şi a făcut şi câteva poze pe care le-a urcat apoi pe reţelele de socializare.

Imediat s-a putut remarca cât de elegantă a fost Gabriela Firea, a purtat o rochie din catifea şi pantofi roşii. Rochia pe care a ales-o este creată chiar de către Dana Budeanu. Şi ea a îmbrăcat-o în una dintre emisiunile sale online. Pe site-ul ei, rochia costă 1.600 de lei şi poate fi achiziţionată pentru mărimea S, M şi L. 

Gabriela Firea a ţinut neapărat să-i mulţumească Danei Budeanu public pentru creaţie:

"Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre - Charlie Chaplin Asa ca, sa ne bucuram de fiecare clipa! Dănuţa, multumesc!💛 #dress #velvet #sparkles #LoveIsGlowing #SparkleAva"

Priviţi apariţia Gabrielei Firea în rochia creată de Dana Budeanu în galeria foto!

Foto: Facebook, Captură Youtube

Modifică Setările