News

Gabriela Firea şi Florentin Pandele au aniversat 10 de la căsătorie: "Fluturi în stomac, framântări, îmbrăţişări"

Gabriela Firea şi Florentin Pandele au aniversat 10 de la căsătorie: "Fluturi în stomac, framântări, îmbrăţişări"

Gabriela Firea şi  Florentin Pandele au sărbătorit în weekend 10 ani de la căsătorie. Cei doi au ales să bifeze acest eveniment în familie, alături de cei apropiaţi.

“Încredere, trăiri, pasiune, îngrijorare, fericire, nopţi albe, fluturi în stomac, framântări, îmbrăţişări...într-un cuvânt : VIAŢĂ!”, aşa arată pentru Gabriela Firea bilanţul acestor ani.

Florentin Pandele a cerut-o în căsătorie pe Gabi Firea după trei săptămâni de relaţie. Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan. Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră.

Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent", declara Florentin Pandele la Antena1.

"Trecuseră aproximativ trei săptămâni de când ne cunoşteam când am cerut-o de soţie. S-a uitat la mine lung. În momentul în care am simţit că ceva este în neregulă, am adus în discuţie alt subiect. Mi-era teamă ca răspunsul să nu fie negativ. Gabi era marcată că nu a trecut nici un an de zile de la moartea lui Răsvan. Mi-a spus că da, dar că trebuie să aşteptăm să treacă un an", a mai spus  el.

 

Modifică Setările