News

Gafă de proporţii. Gigi Hadid, photoshopată excesiv pe coperta unei reviste

Gafă de proporţii. Gigi Hadid, photoshopată excesiv pe coperta unei reviste

Gigi Hadid este de nerecunoscut în cel mai nou pictorial. A pozat pentru coperta revistei Vogue Italia, dar modelul a suferit o transformare majoră, atât din make-up, cât mai ales cu ajutorul programelor de prelucrare foto. Editorii revistei au fost aspru criticaţi pentru faptul că au făcut abuz de Photoshop, distorsionând trăsăturile modelului de 23 de ani.

Gigi este brunetă şi foarte bronzată, are faţa ovală şi nasul alungit, iar ochii i-au fost măriţi pentru mai multă expresivitate. Fanii au comentat aspru pe seama acestei fotografii, comparând-o cu cele mai noi imagini cu Gigi Hadid, la evenimentele mondene, spunând că nu arată "deloc ca ea". Potrivit lor, imaginea a fost modificată digital şi chiar întunecată, Gigi arătând ca o femeie de culoare.

Totuşi, excesele nu au avut efectul scontat, iar prietenii virtuali nu au putut trece cu vederea această transformare. "Nici nu zici că e ea. Arată ca o persoană complet diferită", a scris un fan în secţiunea de comentarii, în timp ce un altul a spus: "Nu eşti tu". Şi comentarii de acest gen au tot curs: "Nici nu te-am recunoscut", "De ce nu arată ca în realitate?", "Ce naiba e asta? O persoană complet diferită", "Arată ciudat, cel care a editat în Photoshop ar trebui concediat", "Prea mult Photoshop. Nici nu mai seamănă cu tine".

Foto: Twitter, Instagram