Case Regale

Gafa de proporţii pe care a făcut-o Kate Middleton la recepţia summit-ului G7. Cum a putut să îi spună prinţului Charles

Gafa de proporţii pe care a făcut-o Kate Middleton la recepţia summit-ului G7. Cum a putut să îi spună prinţului Charles camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Kate Middleton a făcut o gafă imensă, având în vedere solemnitatea momentului la care se afla. Ce s-a întâmplat?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost vineri seara gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7. Summitul are loc timp de trei zile în Cornwall şi este prima reuniune a liderilor G7 faţă în faţă din pandemie. Reprezintă primul eveniment public major în care aceştia s-au reunit după funeraliile prinţului consort Philip, în aprilie.

La recepţia regală a summit-ului G7 care a avut loc în Cornwall, Anglia, au participat nume grele şi şefi de stat. Suverana în vârstă de 95 de ani a fost însoţită de ceilalţi cei mai importanţi membri ai familiei regale britanice: fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, precum şi nepotul reginei, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.

La recepţie, desfăşurată la Eden Project, cea mai mare grădină botanică interioară din lume, regina s-a întâlnit cu Joe Biden pentru prima dată de la învestirea acestuia la Casa Albă. Biden devine astfel al 13-lea preşedinte american pe care suverana britanică îl întâlneşte în cei 69 de ani de domnie.

Un expert care citeşte pe buze a dezvăluit cotidianului DailyMail că ducesa a avut un comentariu total nepotrivit momentului. Kate, în vârstă de 39 de ani, l-a numit pe prinţul Charles ”bunicule” în public. Iar acest lucru este inacceptabil, având în vedere solemnitatea momentului şi rangul lui Charles.

Veselă şi dezinvoltă cum o ştim, Kate a spus: ”Bună, bunicule! Ce mai faci?”. Aşa i s-a adresat ducesa viitorului rege al Angliei când acesta a venit să-i salute pe ducii de Cambridge.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost foarte plin pentru monarhia britanică. Evenimentele întâlnirii la vârf G7, sărbătorirea celor 95 de ani ai reginei Elisabeta, întâlnirea oficială cu soţii Biden, recepţia, toate acestea au arătat că monarhia începe să îşi reia viaţa socială, atât de dorită în pandemie.

Deşi a fost un sfârşit de săptămână solicitant, regina a fost foarte bine dispusă.

 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările