News

Gafă intenţionată? Fosta lui DiCaprio, cu sânii şi chiloţii la vedere

de admin

Gafă intenţionată? Fosta lui DiCaprio, cu sânii şi chiloţii la vedere

Fără Leo, fără sutien şi fără griji! Toni Garrn, cu care actorul a avut o relaţie de aproape doi ani, a început să şocheze vizual oriunde apare, pentru a atrage atenţia. Supermodelul german de 22 de ani a bifat multe apariţii frumoase pe covorul roşu, dar la Cannes, ţinutele sale au fost prea sumare şi transparente, fiind considerată de critici drept prost îmbrăcată.

Poate fi încercarea tinerei blonde de-a concura cu detaşarea lui Leo DiCaprio vizavi de ea, însă ne-am fi aşteptat la mai mult de la model, mai ales când e vorba de un festival de film. La o petrecere din cadrul festivalului, Toni a ales o salopetă Balmain foarte provocatoare şi glam, dar prea revelatoare şi prost accesorizată cu lenjeria. Pe lângă faptul că decolteul abisal atrăgea atenţia asupra pieptului ei, Toni şi-a expus şi sânii destul de vizibil prin materialul transparent.

Ba mai mult, a ales să poarte o pereche de chiloţi tanga albi sau crem, ale căror bretele s-au văzut urât prin salopetă. Cu toate că are un trup de invidiat, foarte subţire şi feminin, lenjeria parcă mergea din alt registru. Aşa, efectul a fost unul ieftin şi dizgraţios.

Ar fi fost ideal să nu aleagă acest trio – decolteu abisal, materialul transparent al salopetei şi chiloţii la vedere – pentru a nu stârni o dilemă oricum supărătoare pentru ea: vrea să atragă atenţia intenţionat, vrea să-l facă gelos pe Leo, care s-a despărţit de ea în decembrie 20145, sau chiar a fost prost inspirată de această dată?

FOTO HEPTA

Modifică Setările