Red Carpet

Gafă pe covorul roşu! Emily Ratajkowski şi Bella Hadid, în rochii aproape identice la Cannes 2017

Gafă pe covorul roşu! Emily Ratajkowski şi Bella Hadid, în rochii aproape identice la Cannes 2017

O ţinută de Cannes ar trebui să respecte două reguli: să fie în ton cu dress-code-ul unui eveniment de o aşa anvergură şi să nu fie purtată de mai multe persoane, în acelaşi timp. Ei bine, ghiciţi ce s-a întâmplat chiar în ziua de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes...

Ediţia de anul acesta al Festivalului de Film de la Cannes este cu adevărat specială, mai ales că a ajuns la cea de-a 70-a aniversare. Vă închipuiţi, aşadar, că multe dintre vedetele prezente, aseară, la evenimentul de deschidere a festivalului, au aşteptat cu nerăbdare acest moment. Cu aceeaşi nerăbdare au aşteptat şi casele de modă celebre şi designerii din spatele lor, care văd în acest eveniment un prilej nemaipomenit de a etala piesele vestimentare din cele mai recente colecţii ale lor.

Bella Hadid

Din păcate, inevitabilul s-a produs aseară, la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes! Două vedete au ales să poarte ţinute relativ asemănătoare, lucru de neacceptat pentru specialiştii de modă, care au catalogat situaţia ca fiind o eroare gravă şi o gafă vestimentară. Ei bine, modelele în cauză, căci era vorba despre Bella Hadid şi Emily Ratajkowski, n-au dat impresia că sunt stingherite de această întâmplare şi au defilat cu graţie pe covorul roşu, în rochiile de satin, lungi, de culoarea şampaniei, respectiv ivory.

Emily Ratajkowski

E de precizat, însă, că deşi rochiile aveau un croi asemănător, ambele urmărind linia corpului şi fiind făcute dintr-un material fluid, rochia Bellei era semnată de designerul Alexander Vauthier, în timp ce a lui Emily aparţinea brandului Twinset. Totuşi, asemănările între cele două apariţii nu s-au oprit aici. Ambele modele au ales să poarte sandale argintii, cu toc cui, înalt, şi şi-au accesorizat ţinutele cu bijuterii Bulgari. Make-up-ul a fost unul discret, în cazul ambelor modele, accentul fiind pus pe ruj. Deci, cine a ieşit învingătoare din acest duel vestimentar?

foto: Getty Images

80.53%
19.47%
Modifică Setările