Agenda

Gafă uriaşă: HBO a difuzat din greşeală un episod din noul sezon "Game of Thrones"

Gafă uriaşă: HBO a difuzat din greşeală un episod din noul sezon "Game of Thrones"

Fanii serialului "Urzeala Tronurilor" s-au putut bucura de un nou episod cu patru zile mai devreme decât data premierei noului sezon, totul dintr-o greşeală a unui post din reţeaua HBO.

Canalul HBO din Spania a comis o gafă de mari proporţii care a produs deja daune incontestabile reţelei de televiziune. Practic, a difuzat din greşeală penultimul episod al noului sezon „Game of Thrones“, intitulat „Death is the Enemy“, cu patru zile înaintea datei premierei. Chiar dacă episodul a fost difuzat la o oră destul de târzie, în jur de 04.00, şi doar către o parte dintre abonaţi, episodul a fost deja încărcat în mediul online, iar reprezentanţii diviziei HBO din Spania au sesizat eroarea după aproximativ o oră, când răul era deja făcut.

Mai mult, pe reţelele sociale circulă un gif cu o scenă crucială care va da naştere unor noi teorii cu privire la cine va sta în cele din urmă pe Tronul de Fier.

Cum era de aşteptat, glumele pe seama HBO nu au întârziat să apară, mai ales că la începutul lunii august compania s-a confruntat cu o situaţie similară, când neglijenţa unor parteneri ai televiziunii din India a facilitat apariţia online a episodului patru înainte de premiera oficială.

Totodată, HBO este „sub asediul“ hackerilor, care cer o recompensă uriaşă pentru a nu face publice episoade încă nedifuzate din mai multe seriale, inclusiv din „Game of Thrones“. „Cine mai are nevoie de hackeri când HBO Spania difuzează din greşeală episodul 6 Game of Thrones?“, a fost una dintre glumele preferate ale internauţilor.