News

Gal Gadot, vacanţă împreună cu Vin Diesel. Uite prima fotografie cu fetiţa actriţei!

Gal Gadot, vacanţă împreună cu Vin Diesel. Uite prima fotografie cu fetiţa actriţei!

Actorii din franciza "Fast And Furious" s-au reunit  în weekend alături de copiii lor. Vin Diesel şi co-starul său, Gal Gadot, împreună cu copiii s-au bucurat de o vacanţă pe cinste. Vin, alături de fata de 9 ani, Hania şi actriţa din "Wonder Woman", Gal Gadot, în braţe cu fiica sa de 3 luni, Maya.

Şi o asemenea reuniune nu avea cum să nu fie consemnată cu o fotografie pe măsură, în care apar cei patru protagonişti, de altfel şi prima fotografie cu fiica lui Gal. Au petrecut la o casă de la Hollywood Hillis, fiica lui Vin dormind în braţele tatălui, în timp ce micuţa Maya era hrănită de mama sa cu un biberon. Pentru că se relaxează, Diesel şi frumoasa israeliancă au purtat haine lejere, comode, Vin în bermude şi un tricou polo alb, în timp ce co-starul său a purtat o rochie albă cu floricele.

Diesel, care a fost în rolul lui Dominic Toretto în seriile "Fast and Furious" în ultimii 16 ani a lucrat alături de Gal la ultimele trei pelicule ale seriei şi se pare că au devenit foarte buni prieteni, aşa că au ales să petreacă o vacanţă împreună, alături de familiile lor. Gal este căsătorită cu  Yaron Versano şi are doi copii, o fetiţă Alma de 5 ani şi pe micuţa Maya pe care a născut-o la jumătatea lunii martie, în timp ce Vin are 3 copii cu iubita sa, fotomodelul de 33 de ani, Paloma Jiménez - Hania, Pauline şi Vincent de 9, 2 , respectiv 7 ani. Cum filmările s-au terminat, la fel şi turneul de promovare al filmului, ambele vedete şi-au luat puţin timp pentru a se relaxa în familie.

Foto: Instagram

Modifică Setările