Lifestyle

Gala Met 2021. Cele mai prost îmbrăcate vedete! Ţinutele urâte de pe covorul roşu, ce staruri au comis gafe vestimentare

Gala Met 2021. Cele mai prost îmbrăcate vedete! Ţinutele urâte de pe covorul roşu, ce staruri au comis gafe vestimentare camera-retro icon Vezi galeria 34 poze

Acestea sunt cele mai urâte ţinute de la Gala Met. Ca de fiecare dată, la orice eveniment important, există vedete care comit adevărate gafe vestimentare.

Specialiştii internaţionali în fashion au dat câteva verdicte legate de greşelile de imagine ale câtorva staruri. Iată despre cine este vorba.

Ciara într-o ţinută Dundas verde încalcă principii importante de fashion. La Met Gala nu amesteci sportul în poveste, nu foloseşti această apariţie ca să îi faci reclamă iubitului, nu apari cu o astfel de poşetă.

Ella Emhoff în Stella McCartney.

Arată ca un sendviş, spun criticii de modă. E ceva de neînţeles, iar acest roşu te orbeşte.

Shawn Mendes în Michael Kors.

Cele mai grave greşeli, întocmite de specialişti: Tipule, ce ai la gât, o funie să te spânzuri? Botinele astea sunt încălţări sau armă albă? De ce ai două curele? Asta aşa, doar ca să ne oprim la trei gafe.

Lourdes Leon în Moschino. Apariţie extrem de kitsch, ca o cadână alungată de sultan şi pe deasupra, de parcă nu era destul, şi cu păr la subraţ. Ţine morţiş să impună moda axilei îmblănite.

Kim Kardashian în Balenciaga pare o modă închinată COVID. O ţinută ciudată, care îi ascunde chipul şi nimeni nu a înţeles de ce. Ce alt motiv în afară de a urma trendul iniţiat de fostul soţ, când şi-a lansat albumul Donda şi a apărut asemănător, cu un ciorap de cap?

Pete Davidson în Thom Browne, o combinaţie de preot şi chirurg, spun criticii de modă.

Billie Eilish în Oscar de la Renta: deşi ţinuta este spectaculoasă, specialiştii în fashion o critică intens, spunând că nu are atitudinea necesară pentru acest outfit, că arată ca o păpuşă deprimată. Ups!

Lil Nas X în Versace. Este nelipsit în toate topurile de prost îmbrăcaţi.

Serena Williams în Gucci. A arătat ca un supererou travestit.

Iman în Harris Reed x Dolce & Gabbana. Specialiştii spun că a întors toate privirile şi bonus, a curăţat bine şi podelele.

Maluma în Versace. Nu are stil, dar măcar e frumuşel, nu?

Whoopi Goldberg în Valentino Couture. A ocupat prea mult spaţiu. Cam aşa am descrie apariţia ei, nu? Prea mult!

Zoe Kravitz în Saint Laurent. O ţinută care se preta mai degrabă pentru mers la plajă. Imensă gafă vestimentară.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările