Vedete

Game of Thrones readuce un personaj iubit pe micile ecrane. Cine se întoarce?

Game of Thrones readuce un personaj iubit pe micile ecrane. Cine se întoarce? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cum mai sunt doar câteva luni până va avea premiera ultimul sezon ”Game of Thrones”, fanii sunt nerăbdători să afle detalii despre ce va urma. Ei bine, producătorii au o surpriză pentru fanii serialului: un personaj iubit se va reîntoarce pe micile ecrane!

Potrivit creatorilor îndrăgitului şi mult aşteptatului serial, un personaj îndrăgit se va întoarce pentru ultimul sezon. E vorba despre Ghost. Da, lupul lui Jon Snow va juca un rol important în cel de-al optulea sezon. ”O să-l vedeţi din nou. Are destule scene în sezonul opt. Este foarte prezent şi face câteva lucruri cool”, spune Joe Bauer, specialistul cu efectele vizuale în celebrul serial. Amintim că ultima apariţie a lui Ghost în celebrul serial a fost în sezonul şase.

Cât despre perioada îndelungată pe care fanii trebuie s-o suporte până la apariţia noului sezon, co-creatorul David Benioff spune că va merita aşteptarea. ”Ultimul sezon ne-a luat mai mult pentru că este cel mai tare de până acum. Am petrecut aproape un an în Belfast pregătindu-ne să filmăm. Cred că atunci când oamenii îl vor vedea vor înţelege de ce a durat atât. Ultimul sezon e cel mai bun de până acum”, a declarat David în timpul premiilor Emmy.

foto: arhivă