Kate & William

Garden party la Palat! Kate Middleton a fost în centrul atenţiei purtând cerceii Prinţesei Diana

Garden party la Palat! Kate Middleton a fost în centrul atenţiei purtând cerceii Prinţesei Diana camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ieri, a avut loc garden party-ul anual dat de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Şi, după cum era de aşteptat, toţi membri familiei regale s-au prezentat şi au socializat cu zecile de invitaţi.

Printre aceştia s-au numărat şi Ducii de Cambridge, care au apărut mai fresh şi zâmbitori ca oricând. De altfel, Kate a avut una dintre cele mai stylish ţinute din acest an, purtând o rochie într-un roz pudrat, semnată de Alexander McQueen, la care a potrivit nelipsita pălărie de tip fascinator, creată de Juliette Botterill, – obiect vestimentar imperios necesar la astfel de evenimente de-ale monarhiei.

Şi accesorizarea a fost una specială, Kate purtând cerceii cu perle care i-au aparţinut regretatei Prinţese Diana. Aceştia au fost un cadou primit de Diana de la o celebră bijutierie şi i-a purtat, prima dată, cu o lună înainte de nunta cu Prinţul Charles. Vezi galeria foto!