News

Garderoba lui Meghan Markle afectează grav bugetul regal! Cine şi cât plăteşte pentru ţinutele Ducesei de Sussex?

Garderoba lui Meghan Markle afectează grav bugetul regal! Cine şi cât plăteşte pentru ţinutele Ducesei de Sussex?

După ce a purtat ţinute de 17.000 de lire sterline în numai 3 ore, în vizita oficială făcută cu soţul ei în Irlanda, nu putem să nu ne punem întrebări legate de stilul costisitor al fostei actriţe. Aşadar cine achită facturile, doar pentru ca Meghan să arate minunat la fiecare deplasare regală, şi cât de mult afectează garderoba Ducesei bugetul regal?

Începând cu 19 mai, ziua în care Meghan Markle a devenit Ducesă de Sussex, familia regală din care face parte fosta actriţă americană a luat măsurile necesare pentru a îndeplini fiecare pretenţie vestimentară a soţiei Prinţului Harry.

Ca membru al unei familii regale, Meghan are de respectat o multitudine de responsabilităţi şi un protocol bine stabilit. Din care face parte şi garderoba ei. Vestea bună legată de acest subiect este că membrii familiei regale britanice nu plătesc ei personal pentru ţinutele pe care le poartă în vizitele regale. Cel care achită toate cheltuielile vestimentare pentru Prinţii Harry şi William, Kate Middleton şi, mai nou, Meghan Markle este nimeni altul decât Prinţul Charles. Iar vestea proastă este că...

Modifică Setările