Muzica

Gary Barlow vrea reuniunea Take That

Gary Barlow vrea reuniunea Take That

Nu e prima oară când fostul membru al trupei britanice insistă ca grupul să se reunească. El speră ca, şi de această dată, Robbie Williams să răspundă pozitiv invitaţiei sale de a-i fi alături în următorul turneu.


Un nou album şi un nou turneu internaţional. Iată ce-i propune Gary Barlow, membru al trupei Take That, fostului său coleg Robbie Williams pentru anul viitor, potrivit publicaţiei britanice „The Sun“.

„Sper că vom fi cinci, asta ar fi cel mai bine - şi apoi un mare, mare turneu“, a spus Barlow. „Suntem fraţi. Când suntem din nou împreună este ca şi cum aşa a fost dintotdeauna“, a mai spus Barlow.

În septembrie, Gary Barlow, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că va lansa, la sfârşitul lunii noiembrie, un nou album solo, primul după o pauză de 14 ani.

Fostul său coleg din grupul Take That, Robbie Williams, va lansa şi el un nou album, "Swings Both Ways", la sfârşitul lunii noiembrie.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.

După ce s-a împăcat cu Barlow, compozitorul şi interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit, în 2010, alături de foştii lui colegi de trupă, cu care a lansat un album de studio - "Progress" - şi a susţinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda.

Foto: pagina oficială