Muzica

Gaşca Zurli a lansat videoclipul celui mai emoţionant cântec pentru mămici: Te iubesc, Mami!

Gaşca Zurli a lansat videoclipul celui mai emoţionant cântec pentru mămici: Te iubesc, Mami!

Gaşca Zurli a lansat videoclipul celui mai emoţionant cântec dedicat MAMEI. Te iubesc, Mami! este o declaraţie de dragoste pentru mamele de pretutindeni.

Este un cântec scris cu suflet. Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, a pus în versurile acestuia toată emoţia ei de MAMĂ, iar în interpretarea Fetiţei Zurli el devine un imn al iubirii nemărginite pe care o purtăm celor care ne-au dat viaţă. Te iubesc, Mami! este un manifest emoţional pe note muzicale, un reminder asupra rapidităţii cu care trece timpul şi un îndemn, în acelaşi timp, pentru ca oamenii mari să petreacă mai mult timp cu copiii lor.

Muzica este compusă de Cornel Sorian, iar regia clipului este semnată de Paul Diaconu. Te iubesc, Mami! este piesa care dă titlul şi celui mai nou spectacol marca Zurli ce se va juca, în premieră, pe 03 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Un altfel de spectacol în care personajele din Gaşca Zurli interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări şi trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalţi colegi ori să ţină pasul coregrafiilor. Gaşca Zurli va ajunge cu spectacolul Te iubesc, Mami şi la Cluj Napoca (15 martie), Timişoara (21 martie) şi Chişinău (29 martie).