Royals

Gata, e OFICIAL! Ducii de Sussex sunt mai fericiţi ca oricând în noua lor casă

Gata, e OFICIAL! Ducii de Sussex sunt mai fericiţi ca oricând în noua lor casă

După cum s-a anunţat anterior, începutul de lună a venit la pachet cu o mult aşteptată mutare a Ducilor de Sussex din apartamentul de la Palatul Kensington în Frogmore House, de pe proprietatea Castelului Windsor.

Potrivit revistei Hello!, Ducii de Sussex s-au mutat, în sfârşit, la casa lor! Cu doar câteva zile înainte ca bebeluşul lor să vină pe lume, Meghan şi Harry s-au instalat la Frogmore House, acolo unde au intimitatea râvnită, dar şi tot confortul necesar, dat fiind faptul că proprietatea a fost complet renovată.

”E mult mai intim decât la Palatul Kensington. Regina obişnuia să-şi scoată câinii la plimbare prin Home Park. Harry şi Meghan vor putea să-şi plimbe căţeii, să meargă oriunde în acel parc, liberi”, povesteşte fostul bucătar al prinţesei Diana, care a locuit în apropierea Frogmore Cottage-ului.

Aparent, ”babySussex va avea la o distanţă de doar 10 minute de casa lui un parc întreg. Tot în apropiere se găseşte şi ferma prinţului consort, de unde familia regală se aprovizionează cu lapte, aşa că bebeluşul Ducilor de Sussex s-ar putea obişnui cu animăluţele de mic.

Casa lui Harry şi-a lui Meghan a suferit o transformare totală, intrând în renovare acum câteva luni. Toată mobila a fost schimbată complet în aşteptarea cuplului princiar şi al bebeluşului lor. Aparent, s-au cheltuit sume exorbitante pentru ca reşedinţa să fie pe placul lor.