News

Gata, s-a măritat cu A-Rod? WOW, cât de bine arată Jennifer Lopez (50) în rochia de mireasă! FOTO

Gata, s-a măritat cu A-Rod? WOW, cât de bine arată Jennifer Lopez (50) în rochia de mireasă! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Imaginea cu JLo în rochia de mireasă, creată de Zuhair Murad, a făcut înconjurul internetului! Toată lumea nu mai vorbeşte decât despre rochia absolut impresionantă în care a fost Jennifer fotografiată pe străzile din New York. A făcut oare nunta în secret?

Ar fi atât de atipic pentru Jennifer (50) să fugă în lume cu logodnicul ei şi să se căsătorească în cel mai mare secret! Ea, care şi-a trâmbiţat toate logodnele şi toate nunţile pe social media sau în văzul lumii, n-ar rezista să nu divulge din picanteriile celei de-a patra nunţi, nu? Exact! Tocmai de aceea vă pot spune că Jenny from the Block nu şi-a oficializat încă relaţia cu Alex Rodriguez şi fotografiile cu ea în rochie de mireasă – oricât de frumoase ar fi ele – nu sunt decât recuzită pentru filmul în care joacă ea.

Aşadar, paparazzi au surprins-o pe logodnica lui A-Rod în rochie de mireasă, pe străzile din New York, dar la lucru, în niciun caz în drum spre altar. Trecând peste această dezamăgire, trebuie să recunoaştem cu toţii că diva latino arată superb în rochia de prinţesă creată de nimeni altul decât designerul Zuhair Murad. Mai mult, e o veste bună că Jen nu s-a căsătorit încă, pentru că ne dorim cu toţii să nu facă marele pas în secret, ci să împărtăşească cu noi cât mai multe imagini de la ceremonia nupţială.

Cum spuneam, JLo e răvăşitoare în rochia de mireasă strălucitoare de-a dreptul, accesorizată cu o haină de blană, un voal lung şi bijuterii pe măsura ţinutei impresionante. De fapt, rochia este atât de spectaculoasă şi de impozantă, încât diva a avut nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa pe străzile din New York, unde filmează scene din următoare ei peliculă, Marry Me.

Jennifer, alături de logodnicul ei din viaţa reală, Alex Rodriguez