News

Gata vacanţa pentru Bennifer! Jennifer şi-a reluat programul, Ben a stat de vorbă cu o blondă misterioasă

Gata vacanţa pentru Bennifer! Jennifer şi-a reluat programul, Ben a stat de vorbă cu o blondă misterioasă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Gata vacanţa pentru vedetele Jennifer Lopez şi Ben Affleck. După o vară intensă, cei doi îşi reiau activităţile cotidiene.

Începutul de septembrie a fost foarte încărcat pentru cuplul Bennifer. Cei doi au mers la Veneţia pentru Festivalul de Film, apoi J Lo a participat în SUA la Met Gala.

Cântăreaţa e mai în formă ca oricând şi pare că era nerăbdătoare să revină la studio, unde pregăteşte coregrafia şi surprize muzicale, dar şi la sală, căci este o împătimită a sportului. Artista arată superb la 52 de ani, toate apariţiile sale publice nelăsând nicio urmă de îndoială asupra acestui lucru.

Ben însă este mult mai sedentar, el fiind văzut mereu în maşină. Nu se ştie motivul pentru care s-a deplasat în Brentwood, California, un orăşel cochet şi liniştit, unde a stat de vorbă cu o femeie misterioasă. Este posibil ca Ben să caute în continuarea o casă potrivită pentru familia lor mare. Căci împreună cu Jennifer a tot căutat în această vară proprietăţi în Los Angeles, însă nimic nu i-a încântat. Actorul nu s-a dat jos din maşină în timpul discuţiilor cu femeia necunoscută, însă s-a înroşit puţin de nervi când a realizat că şi acolo era urmat de paparazzi, lucru care îl disperă şi nu face din asta un secret. Ba chiar îl înţelegem, însă vine la pachet cu statutul de vedetă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările