News

Gata, vedetele au împodobit bradul! Care este cel mai frumos brad de Crăciun de la Hollywood?

Gata, vedetele au împodobit bradul! Care este cel mai frumos brad de Crăciun de la Hollywood? camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Au mai rămas două zile până la Crăciun şi celebrităţile se mândresc deja cu bradul lor împodobit! Cu beteală strălucitoare, globuri în nuanţe asortate sau în forme complet atipice, bradul VIP-urilor dă startul Sărbătorilor de iarnă. Care este bradul preferat de voi?

Celine Dion s-a pozat deja lângă bradul ei şi a primit numai urări de bine pentru finele anului şi începutul lui 2020 de la admiratorii ei online. La fel şi Britney Spears, care şi-a luat iubitul lângă ea, pe Sam Asghari, şi s-a postat în faţa bradului ei de-acasă. Diva pop arată mai bine ca niciodată după toate dificultăţile întâmpinate în 2019 şi pare că priveşte plină de speranţă spre Noul An. Way to go, Brit!

Victoria Beckham este plină de umor şi acum, de Sărbători. Ea şi-a împodobit bradul cu o păpuşă care o întruchipează pe fosta Posh Spice, renunţând astfel la steaua strălucitoare obişnuită din vârful bradului.

Familia Kardashian a ţinut să-şi etalaze şi ea brazii de Crăciun. Kylie Jenner s-a mândrit cu bradul roz de la birou de la ea, pe când sora ei mai mare, Khloe Kardashian, a arătat lumii întregi cum arată bradul ei din living, dar şi pe cel făcut special pentru fiica ei, True. Roz, bineînţeles. Pe când Kim Kardashian a rupt gura târgului cu brazii ei de-acasă.

E so last season să faci un singur brad, da? Aşa că Regina reality show-urilor a optat pentru mai multe variante. Bradul tradiţional este lipsit complet de globuri şi abundă în luminiţe albe. Foarte potrivit pentru casa ei minimalistă şi modernă, nu credeţi? Doar că mai există şi varianta de brad... mai altfel. În stilul ciudat al lui Kanye West, soţul brunetei, bradul făcut din bucăţi albe de bumbac nu pare deloc ceea ce este, ci, mai degrabă, ne duce cu gândul la o umplutură de plapumă. Oricum, bradul lui Kim şi al lui Kanye, acela alb şi complet neconvenţional, câştigă premiul Cel mai atipic brad de vedetă de anul acesta!

Arată ca un brad de Crăciun??

Robbie Williams e, mai nou, family man, aşa că împodobeşte bradul an de an pentru copiii lui sau, cel puţin, o convinge pe soţia sa, Ayda, să angajeze pe cineva să facă acest lucru pentru ei. Drăguţ! Bradul adică. 

Ca să admiraţi brazii de Crăciun ai vedetelor, urmăriţi Galeria foto!

foto - Instagram

Modifică Setările