News

Găteşte cu Chef Florin Dumitrescu la Sun Plaza!

Găteşte cu Chef Florin Dumitrescu la Sun Plaza!

Vina la Sun Plaza pentru o experienţă culinară de neuitat!

Chef Florin Dumitrescu va ţine o lecţie demonstrativă de gătit gratuită în Sun Plaza. Toţi cei care doresc să înveţe tehnici noi de preparare a alimentelor, să afle tainele mirodeniilor care pot înnobila orice preparat, dar şi să îl întrebe pe chef Florin Dumitrescu despre reţetele lui sunt aşteptaţi pe 8 octombrie, în intervalul 15.00-18.00, la Sun Plaza. Vino la Sun Plaza pentru o experienţă culinară de neuitat! Să găteşti sănătos nu înseamnă doar să alegi cele mai bune ingrediente, ci să înveţi să le combini şi să le prepari termic astfel încât să obţii cel mai bun gust, dar şi să le păstrezi calităţile nutriţionale. Iar dacă adaugi şi mirodenia potrivită, vei obţine o mâncare de neuitat.

Despre toate acestea vei afla chiar de la chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi bucătari-şef din România. Pe durata celor trei ore de eveniment, organizat în parteneriat cu Electrolux, acesta va invita oaspeţii prezenţi să ia parte în mod activ la pregătirea câtorva reţete şi să transforme orele de gătit în plăcere şi bucurie.

În plus, pe toată durata cooking show-ului, toţi cei prezenţi vor fi invitaţi să participe la o călătorie imaginară pe tărâmul mirodeniilor în care vor ghici, după atingere şi miros, câte un condiment. Toate eforturile participanţilor vor fi răsplătite cu premii constând în cartea ”Găteşte cu mine” a lui Florin Dumitrescu.

De ce pastele carbonara nu conţin smântână, cum să prepari carnea de vită pentru a fi suculentă şi fragedă, ce gust poate avea un burger din creveţi sau cum poţi transforma cartofii şi nucile într-un desert apetisant, poţi afla pe 8 octombrie de la ora 15.00, la Sun Plaza, într-un show inedit cu chef Florin Dumitrescu.

Modifică Setările