News

Geaca parka pentru bărbaţi – un model cu o poveste lungă

Geaca parka pentru bărbaţi – un model cu o poveste lungă

Cele mai celebre mărci au înţeles foarte bine un lucru- gecile parka sunt piese vestimentare must have din orice dressing care se respectă.

Indiferent de anotimp, este o piesă vestimentară cu materiale tehnice performante şi confortabile, cu dubluri mai mult sau mai puţin groase sau detaşabile, dar şi cu glugi care au cel mai adesea blăniţă integrată.

Gecile parka sunt geci polivalente care se poate purta atât la ţinutele mai casual sau sportswear, cât şi la cele mai elegante, oferind un confort fără pereche.

 

Gecile parka pentru bărbaţi nu mai sunt rezervate doar zilelor reci de iarnă

Gecile parka pentru bărbaţi pe care le regăseşti pe magazinul Bolf sunt din ce în ce mai sofisticate şi seduc  mereu prin polivalenţa lor şi stilul lor foarte trendy.

De ce o geacă parka? Această piesă vestimentară datorează foarte multe lucruri militarilor. Şi la origine era rezervată tribului Nenets, oamenii zăpezii originari din Siberia care au imginat-o pornind de la pielea animalelor şi blana acestora. Epopeea sa a fost scrisă de-a lungul anilor. Iar, fiind asociată mai ales cu un spirit aventurier, gecile parka se pot purta cu o pereche de blugi, o cămaşă în carouri şi la o pereche de desert boots.

Cei mai purişti preferă fără doar şi poate modelele cu un material tip camuflaj, dar cei care apreciază moda, vor alege fără doar şi poate materialele impermeabile şi culorile mai de bază. Nu ai cum să dai greş alegând in magazinul Bolf o geacă parka în nuanţe de bej, de verde kaki, de albastru închis sau de gri antracit. 

 

Gecile parka, modele de geci mereu pe placul tuturor bărbaţilor

Dcă vrei să te bucuri de cele mai frumoase ţinute casual, geaca parka poate deveni elementul cheie al acestuia. Se poate purta chiar şi la un costum sau chiar şi pe sub un blazer, alături de o pereche de pantaloni clasici, mai eleganţi. Arată însă cel mai bine şi alături de o pereche de pantofi tip derby sau de botine. Şi nici un accesoriu nu îi rezistă. Pentru primăvară, poţi alege o versiune lejeră cu o dublură fină iar pentru iarnă una cu o dublură mai groasă.

 

Gecile parka, cele mai bune prietene ale tale pe timp de iarnă

Gecile parka pot deveni şi cele mai bune prietene ale tale pe timp de iarnă. Sunt cele mai călduroase şi cele mai confortabile şi te ajută să înfrunţi cu stil iarna. Iar în versiune dublată şi matlasată vin cu un plus de confort şi de căldură mereu. Poţi alege fie un model mai lung, fie unul mai scurt, în funcţie de gusturi. 

Poţi purta gecile parka la o ţinută mai clasică de toamnă. În acest caz, va trebui să alegi o nuanţă mai sobră, în nuanţe de bleumarin sau negru, care merge de minune cu o ţinută mai elegantă.

Iar versiunile mai cool şi mai casual merg de minune în viaţa de zi cu zi alături de blugi pentru cel mai frumos look urban şic. 

Gecile Parka sunt extrem de versatile şi contribuie la desăvârşirea unor ţinute urbane autentice. Dacă vorbim şi de croieli moderne şi buzunarele generoase, atunci spunem piesa must-have pentru sezonul rece. Geacă Parka poate fi pusă în valoare de blugi drepţi, bluzoane moderne şi bocanci călduroşi , însă poate fi purtată cu pantaloni de trening şi hanorace cu buzunare adânci. 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările