News

Geanina de la „Insula iubirii“ este gravidă? Ea şi Costas ar aştepta un bebeluş! Fanii au reacţionat imediat

Geanina de la „Insula iubirii“ este gravidă? Ea şi Costas ar aştepta un bebeluş! Fanii au reacţionat imediat camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au ajuns la „Insula iubirii“ ca un cuplu foarte sudat, însă odată cu trecerea timpului petrecut în Thailanda părea că Geanina şi Costas se îndepărtează tot mai mult, în special din cauza ispitelor Andi şi Nico.

Dacă, în prima noapte petrecută în Thailanda alături de Nicoleta, Costas a preferat să doarmă separate de aceasta, până la urmă el a picat în ispită şi a petrecut foarte mult timp cu frumoasa tânără. Iar pe cealaltă insulă Geanina se îndrăgostea de Andi şi se lupta cu Denisa pentru a fi în graţiile acestuia.

După terminarea emisiunii, se pare că Geanina şi Costas s-au logodit, iar acum fanii emisiunii au observant un detaliu inedit. În cele mai recente fotografii postate pe reţelele de socializare, concurenta de la „Insula iubirii“ pare că ar avea burtică, iar internauţii s-au întrebat dacă nu cumva Geanina este gravid şi aşteaptă alături de Costas un bebeluş.

Modifică Setările