Red Carpet

Geanina Ilieş a adus eleganţa lui Audrey Hepburn la E! People's Choice Awards

Geanina Ilieş a adus eleganţa lui Audrey Hepburn la E! People's Choice Awards

Noua prezentatoare a show-ului "Gospodar fără pereche" a impresionat pe covorul roşu al unuia dintre cele mai importante evenimente ale acestei toamne.

Geanina Ilieş a fost unul dintre invitaţii speciali ai galei E! People's Choice Awards de la Bucureşti şi una dintre cele mai elegante prezenţe de pe red carpet. Pentru această ocazie, frumoasa prezentatoare TV a ales o rochie roşie din paiete, fără mâneci, marca Lobster. O apariţie rafinată, pe care Dana Săvuică a catalogat-o dintre cele emblematice ale legendarei Audrey Hepburn.

"Mă simt măgulită! Că semăn eu cu Audrey Hepburn, în zilele noastre, e ceva frumos, pentru că în ziua de azi nu mai vezi o Audrey Hepburn pe străzile noastre, pentru că ne-am prea cosmetizat. Până la urmă, tot tu ne-ai învăţat, Dana, că dacă rochia este frumoasă şi cu mult glitter, să nu folosim foarte mult machiaj."

"Rochia mea este creată de un designer român, care a ajuns şi în străinătate să vândă şi chiar merită".

Iată ce i-a mai spus Geanina Ilieş Danei Săvuică:

Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul prestigiosului eveniment a fost deschisă o categorie dedicată României: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. În urma votului online exprimat în perioada 4 septembrie-18 octombrie, din cei 8 nominalizaţi primii 3 clasaţi au fost anunţati în cadrul unui eveniment exclusivist desfăşurat la Nuba, prezentat de Lora şi unde au concertat Antonia şi Alina Eremia.

Marea câştigătoare a fost desemnată Adelina Pestriţu, care va păşi pe covorul roşu al galei E! People's Choice Awards din California pe 11 noiembrie, alături de următoarele două clasate, Maria Zvîncă şi Irina Deaconescu.

 

Comentarii

Modifică Setările