News

Gemenele de opt ani ale Lisei Marie Presley au crescut frumos

Gemenele de opt ani ale Lisei Marie Presley au crescut frumos

NARITA, JAPAN - APRIL 05: Singer Lisa Marie Presley with her twin daughters Harper Vivienne Ann and Finley Aaron Love arrive at Narita International Airport on April 5, 2014 in Narita, Japan. (Photo by Jun Sato/GC Images)

Lisa Marie Presley poate că nu are cea mai demnă de invidiat viaţă personală, dar, cu siguranţă, se poate mândri cu cei patru copii frumoşi ai ei.

Sau le poate mulţumi părinţilor ei, legendarul Elvis Presley şi Priscilla Presley, pentru genele extraordinare moştenite de la ei. Iar noi am putut observa asta graţie actriţei Riley Keough (28), fiica cea mare a Lisei Presley, care a postat pe contul ei de Instagram o superbă poză cu mama ei şi cu gemenele Harper şi Finley, fiicele în vârstă de opt ani pe care Lisa le are cu cel de-al patrulea ei soţ, Michael Lockwood.

Un soţ cu care Lisa se află acum în proces de divorţ, după un mariaj de 10 ani, iar acest divorţ se anunţă unul destul de urât după ce au apărut, deja, în presă zvonuri despre fotografii indecente cu copii găsite de fiica lui Elvis în calculatorul lui Michael.

Ei bine, Riley, căsătorită din 2015 cu cascadorul Ben Smith, a alăturat pozei cu pricina mesajul următor: "Brunch cu cele mai frumoase doamne. P.S. Aceea este mama, nu eu".

Riley Keough este fiica cea mare a Lisei Marie Presley
Benjamin Keough

Lisa Marie Presley mai are şi un fiu din primul ei mariaj, cel cu Danny Keough. Este vorba despre Benjamin Keough, în vârstă de 24 de ani, mai puţin expus în media.