News

Gemenele lui Ronnie Wood (70) sunt adorabile! Iată cât au crescut!

Gemenele lui Ronnie Wood (70) sunt adorabile! Iată cât au crescut!

Chitaristul de la The Rolling Stones este un tată norocos! Mezinele sale, gemenele Gracie Jane şi Alice Rose, provenite din mariajul cu actuala lui soţie, adică cu Sally Humphreys, au împlinit de curând un an şi sunt perfect sănătoase! A împlinit 70 de ani la două zile după ce fiicele sale au avut prima aniversare Contul de Instagram al lui Sally, dar şi cel al muzicianului, găzduiesc zeci de fotografii inedite cu micuţele Gracie şi Alice, în vârstă acum de un an şi două luni. Gracie şi Jane sunt vesele, au făcut deja primii paşi şi-şi fac părinţii incredibil de fericiţi.

O recentă postare de-a lui Sally ni-i arată pe cei doi părinţi de mână cu gemenele lor, care deja pot merge singurele. Îmbrăcate în salopete colorate şi purtând pentru prima dată încălţări sport, micuţele Gracie şi Jane sunt de-a dreptul adorabile!

Primii paşi

Ne bucurăm, aşadar, că totul decurge bine în familia muzicianului, mai ales că, la sfârşitul lunii mai, acesta a trecut printr-o operaţie complicată, de îndepărtare a unui ţesut cancerigen, el fiind diagnosticat, în acest an, cu cancer la plămâni. Nu ştim momentan care e statusul stării lui de sănătate, mai ales că a refuzat chimioterapia din frica de a-şi pierde părul, însă tindem să credem că totul e sub control, dată fiind dispoziţia bună a lui Ronnie.