Royals

Gemenii de Monaco, în centrul atenţiei la un eveniment sportiv. Ce simpatici sunt!

Gemenii de Monaco, în centrul atenţiei la un eveniment sportiv. Ce simpatici sunt!

Le prince Albert II de Monaco, la princesse Charlene de Monaco et leurs enfants le prince Jacques et la princesse Gabriella de Monaco - 8ème édition du tournoi de rugby Sainte-Dévote au Stade Louis II à Monaco, le 31 mars 2018. © Olivier Huitel/Pool Monaco/Bestimage 8th edition of the Sainte Devote Rugby Tournament on March 13, 2018 at the Louis II stadium in Monaco. 16 teams from 13 countries participate in this tournament organised by the Rugby Federation of Monaco and supported by Princess Charlène Foundation. The goal of the tournament is to highlight the values of rugby

De fiecare dată când apar în public alături de părinţii lor, gemenii de Monaco sunt în centrul atenţiei. Şi nu este de mirare că reuşesc să capteze privirile tuturor, pentru că Gabriella şi Jacques (3) sunt adorabili.

Un nou eveniment, o nouă oportunitate pentru părinţii Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert de a-i scoate în public pe moştenitorii  tronului monegasc. În vârstă de 3 ani, micuţii au fost fotografiaţi din tribuna unui stadion de rugby, apoi au păşit direct pe teren, în compania părinţilor lor. Dacă băieţelul a fost tot timpul în preajma mamei, de fetiţă a avut grijă tatăl ei, Prinţul Albert.

Cu ocazia turneului de rugby Saint-Devote din Monaco sâmbătă, prinţul Albert şi prinţesa Charlene şi-au luat odraslele pentru a participa la eveniment sportiv care a adunat peste 350 de copii. Gemenii de Monaco au fost cireaşa de pe tort.

Îmbrăcaţi în haine de gală, băieţelul într-un costum bleumarin, iar fetiţa cu un palton bleu şi cizme albe, micuţii au crescut foarte mult de la ultima lor apariţie şi sunt din ce în ce mai frumoşi pe zi ce trece, blonzi, cu ochii albaştri.

Foto: Hepta

Modifică Setările