Royals

Gemenii Jacques şi Gabriella, în centrul atenţiei la balconul princiar! A fost Ziua Naţională a Principatului Monaco

Gemenii Jacques şi Gabriella, în centrul atenţiei la balconul princiar! A fost Ziua Naţională a Principatului Monaco camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Sărbătoarea Zilei Naţionale a Principatului Monaco a fost prilejul pentru ca familia princiară să se reunească şi să apară în faţa poporului la balconul princiar al Palatului din Monaco. Şi, după cum era de aşteptat, gemenii Jacques şi Gabriella, copiii moştenitorului tronului monegasc, au fost în centrul atenţiei!

foto: Getty Images / Hepta

Familia lor. Gemenii Jacques şi Gabriella, alături de părinţii lor: Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert

În vârstă de doi ani şi unsprezece luni, Jacques şi Gabriella s-au afişat la balconul princiar, în braţele părinţilor lor. Micuţii, curioşi şi veseli, au făcut cu mâna mulţimii entuziaste şi au stârnit ropote de aplauze. Pentru această ocazie specială, Gabriella a îmbrăcat o rochiţă cu un imprimeu floral, în timp ce moştenitorul tronului a purtat un costum elegant, într-o nuanţă de gri petrol.

Au fost în centrul atenţiei!

La fel de elegantă a fost şi mama lor, prinţesa Charlene de Monaco, care a ales să poarte de Ziua Naţională a Principatului Monaco un palton de catifea, de-un albastru regal, semnat de Akris. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie bleumarin, cu boruri largi, şi o pereche de stilettos asortaţi. În evidenţă a ieşit şi prinţul Albert de Monaco, care a îmbrăcat uniforma militară cu toate decoraţiunile câştigate de-a lungul domniei sale.

Nici ceilalţi membri ai familiei princiare de Monaco nu au fost mai prejos. Surorile lui Albert, respectiv Caroline de Hanovra şi Stephanie de Monaco, au purtat ţinute elegante, sobre, potrivite pentru un asemenea eveniment. Haideţi să vedem, aşadar, cum a pozat familia princiară de Monaco la balconul Palatului din Monaco!

Modifică Setările