Fashion

Gentlemen's Gala: Kim Kardashian, desemnată femeia anului! Vezi şi alte ţinute ale vedetelor

de admin

Gentlemen's Gala: Kim Kardashian, desemnată femeia anului! Vezi şi alte ţinute ale vedetelor

Marţi seara, o spectaculoasă gală de premiere a unei celebre reviste dedicate lifestyle-ului masculin a readus, pe covorul roşu, o suită de celebrităţi numai una şi una, îmbrăcate strălucitor şi pretenţios. Până la urmă, nu este vorba de orice eveniment, ci de unul de nişă în lumea fashion, vital popularităţii vedetelor, an de an.

Mare ne-a fost mirarea, însă, când am aflat că Femeia Anului a fost desemnată soţia lui Kanye West... Kim Kardashian. Îmbrăcată într-un bodysuit obraznic de decoltat, din latex, acoperit cu o fustă transparentă şi strălucitoare, starleta a mulţumit celor prezenţi pentru onoare. Ruşine, gentlemeni!, am spune, cu siguranţă există femei mult mai potrivite pentru statutul acesta. Să trecem mai departe, însă.

Să ne clătim ochii cu o pereche frumoasă, mai discretă decât anterior menţionata: Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton, care se tot ceartă şi împacă de ani de zile. Cei doi, îmbrăcaţi superb la patru ace, sperăm să ajungă într-un final la altar, căci se potrivesc de minune şi pare că se iubesc cu năbădăi.

Rebelul model Cara Delevingne bineînţeles că a avut o apariţie teribilă în ambele sensuri: teribil de fashionistă, mizând pe voal negru, cu inserţii florale, transparent şi foarte seducător, direct pe pielea ei, dar noroc cu pantalonii negri sumari. Şi o apariţie teribilă, căci după câteva pahare, a căzut în genunchi.

Chipeşul Gerard Butler a venit solo, dar ca un gentleman adevărat!

La fel şi Benedict Cumberbatch, tot la patru ace, perfect pentru eveniment.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a avut o apariţie mai puţin formală decât ne-am fi aşteptat, foarte frumoasă şi elegantă.

Rita Ora a forţat nota şi şi-a expus picioarele lungi, într-o rochie metalică, mizând pe un look mai gotic.

Ellie Goulding nu a ales cea mai avantajoasă rochie pentru silueta ei, dar apreciem că nu a fost vulgară. Rochia sa albă a fost simplă şi romantică.

Jessie J a dat-o în bară cu opţiunea ei vestimentară: o rochie satinată de culoare verde, prea decoltată şi sus, şi jos. Prea mult, pentru o gală atât de elegantă.

La fel, Lindsay Lohan, care a mizat pe animal print şi un şliţ îndrăzneţ, prea nepotrivit pentru seara londoneză

FOTO GETTY