News

George Buhnici, vacanţă la Praga

George Buhnici, vacanţă la Praga

Realizatorul rubricii iLike IT din cadrul Ştirilor ProTv de dimineaţă a primit cadou din partea soţiei lui o excursie la Praga.

George Buhnici şi soţia sa, Lorena, au dat o fugă până la Praga chiar înainte de Paşte.

„Cele trei zile petrecute la Praga au fost excelente pentru o mică escapadă înainte de Paşte. Ne doream amândoi să vizităm «Parisul Estului», aşa cum mai este ea denumită, pentru că nu a fost bifată până acum pe lista noastră de călătorii“, a mărturisit George. „Praga este un oraş turistic în toată regula, plin de locuri istorice, străduţe cu clădiri superbe, pieţe vechi, castele, biserici, catedrale, toate foarte bine conservate pentru timpul modern“, a remarcat corespondentul Ştirilor ProTv.


George nu-şi uită meseria acasă nici atunci când pleacă să se relaxeze, tocmai de aceea le recomandă celor care au de gând să viziteze Praga să evite taximetriştii puşi pe căpătuială şi cârciumile de stradă. „Transportul în comun este excelent, iar ghidurile online cuprind cele mai bune cafenele şi restaurante aflate mai degrabă pe străduţe ferite decât pe bulevard“, spune George.

Deoarece Lorena este însărcinată în cinci luni şi jumătate, cei doi nu au vizitat foarte multe obiective turistice, dar nu au ratat Castelul Pragăi, Primăria oraşului vechi, Orologiul Astronomic sau Piaţa Wenceslas.

Foto: Pro TV

Modifică Setările