Vedete

George Burcea, despre abuzurile din copilărie: "Am suferit mult din cauza tatălui meu"

George Burcea, despre abuzurile din copilărie: "Am suferit mult din cauza tatălui meu" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

George Burcea a dezvăluit cum în copilărie a fost abuzat de tatăl său. Îşi aduce aminte cu tristeţe despre acele momente de suferinţă!

Acum are familia perfectă alături de Andreea Bălan! Au două fetiţe care îi fac enorm de fericiţi, cariere de invidiat. Cu toate acestea, George Burcea a dezvăluit că în copilărie a avut mult de suferit: „Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulţi ani. Şi eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea şi am crescut în ritmul acesta”, a declarat George Burcea.

Actorul nu s-a lăsat şi a decis atunci să facă ceva cu viaţa lui: „Bătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viaţa mea şi să fac ceea ce îmi place”.

George Burcea luptă împotriva violenţei domestice

Actorul a lansat o campanie împotriva abuzurilor în familie. A fost sincer privind copilăria sa şi vrea să îi ajute acum şi pe alţii. 

"Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era la ordinea zilei. Abuzurile psihice si fizice faceau parte din rutina. Stiu ca nu sunt singurul, stiu ca din pacate sunt prea multi ca mine, fie ei adulti sau copii acum. Din pacate suntem atat de multi la nivel mondial incat nu exista un numar exact care sa ne reprezinte. Toti vorbesc despre violenta domestica, dar multi care traiesc cu ea ajung sa o proiecteze ca normalul lor si nu o mai pot defini.

Cu atat mai mult sa ii vada si consecintele. Voi le stiti? Fie ca le stiti sau nu, doriti sa va alaturati cauzei mele? Am decis sa lupt impotriva violentei domestice prin diverse mijloace, insa lupta nu e de ajuns. Trebuie sa ne educam in aceasta directie pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violenta domestica, un film despre ea la al carui scenariu lucrez deja si o campanie ampla! Sustine si tu campania si ajuta la educarea populatiei! Da click pe linkul de mai jos si da-l mai departe celor ce au nevoie sa il vada si nu numai, iar sustinerea ta va fi rasplatitã cu un tricou care imi va purta mesajul! Multumesc, eroilor! Spor la educare si la vindecare! https://www.bonfire.com/stopdomesicviolence/"

Modifică Setările