Vedete

George Burcea, fericit alături de fetiţele sale. Ella şi Clara s-au bucurat să îşi revadă tatăl

George Burcea, fericit alături de fetiţele sale. Ella şi Clara s-au bucurat să îşi revadă tatăl camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ziua de duminică a fost una fericită pentru George Burcea! Actorul şi-a revăzut fetiţele, pe Ella şi pe Clara după ce timp de mai multe zile ar fi lipsit de acasă.

De aproximativ o săptămână, multe zvonuri au apărut referitor la un posibil divorţ dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Cei doi nu au confirmat, nici nu au infirmat speculaţiile. Actorul, conform Cancan, nu a mai locuit acasă în ultimele zile şi a făcut şi câteva declaraţii, însă nu a clarificat situaţia: ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separaţi. Întrebaţi-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorţ, cu siguranţă Andreea o să vă anunţe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea.

Recent, duminică mai exact, George Burcea s-a întors acasă, şi-a văzut fetiţele. Actorul pare că le-a dus dorul Ellei şi Clarei. Le-a fotografiat prin casă, în timp ce micuţele se jucau. Se vede că sunt foarte fericite în compania lui. Andreea Bălan nu apare în aceste imagini. 

Priveşte fotografiile făcute de George Burcea în galeria foto. 

Andreea Bălan şi George Burcea, cronica unui posibil divorţ, unul regretabil 

S-au găsit cu greu, iar acum sunt la un pas să se piardă, cel puţin asta susţin tot mai multe voci.

La cinci luni de la nuntă, în cuplul Andreea Bălan – George Burcea au apărut problemele. Mărul discordiei pare să fie cartea în care actorul relatează dramele ce i-au zglţâit viaţa, rătăcirile, dar şi modul în care a reuşit să răzbată. Această poveste, dar şi umbra unui tată violent, par să fi destabilizat lucrurile în mariajul lor sau să fi muşcat, într-un fel, din cariera presarată cu atâtea nopţi nedormite a cântăreţei Andreea Bălan.

Greu de crezut că un cuplu care dansa până de curând cu moartea şi care, la un moment dat în viaţă, a reuşit să rescrie capitolul final se poate împiedica, totuşi, de aşa ceva, asta dacă aruncăm o pleoapă către momentele în care solista simţea fiorii suferinţei, iar George alerga înnebunit pe holurile spitalului, cu gândul la cea care îl făcuse din nou tată, dar care risca să nu mai împărtăşească alături de el acele momente pline de graţie. Imaginea asta cred că i-a urmărit pe mulţi. Citeşte continuarea aici.