News

George Burcea îi răspunde Iuliei Albu, după ce a atacat-o pe Andreea Bălan: „De ce face aceste lucruri? Pentru că poate“

George Burcea îi răspunde Iuliei Albu, după ce a atacat-o pe Andreea Bălan: „De ce face aceste lucruri? Pentru că poate“

Andreea Bălan trece prin cea mai neagră perioadă a vieţii ei, iar aşa cum se întâmplă de multe ori, când un om este la pământ, se găsesc unele persoane care să îl atace.

După ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, artista a mai fost operată de două ori, deoarece apăruseră complicaţii, astfel că în doar trei săptămâni, Andreea Bălan a suferit trei operaţii şi a stat mai mult în spital, decât acasă.

Din cauza fotografiilor pe care le postează pe reţelele de socializare, multe dintre acestea fiind realizate în spital, artista a fost pusă la zid de unii fani, dar şi de câteva vedete. Cea mai vehementă a fost Iulia Albu, iar acum George Burcea, soţul Andreei Bălan, a luat atitudine.

Iată mesajul postat de George Burcea pe Facebook:

„Chiar aşa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador? Aahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă, etc. Domnişoară Iulia, domnilor trepăduşi care comentaţi în loc să vă vedeţi de viitorul vostru «strălucit», ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că poate! Şi de aici şi frustrarea voastră, din neputinţă.

Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învaţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stânga cu rahat. Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că «e România», vă scuză clasa socială şi politică şi, de ce nu, vârsta fragedă care «nu s-a lovit de viaţă».

Este ok, noi vă iubim şi vă urăm să nu ajungeţi pe patul spitalelor sau, dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Şi încă ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, «viaţa este greu». Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, «viaţa e şi mai greu». Dar e ok, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că «viaţa e frumos» la voi, că voi «nu este» ca vedetele alea rele care «nu vrea dăcât» atenţie.

E ok, bula voastră e frumoasă. Julia, domnişoarelor, domnilor, cu dragoste şi pace. Luv ya“

Modifică Setările