Vedete

George Burcea s-a hotărât ce ţinute va purta la nunta cu Andreea Bălan! Iată ce bine-i stă actorului în costum VIDEO

George Burcea s-a hotărât ce ţinute va purta la nunta cu Andreea Bălan! Iată ce bine-i stă actorului în costum VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Bălan şi George Burcea urmează să se căsătorească pe 15 septembrie. Cei doi artişti au organizat o ceremonie pe plaja din Los Angeles în 2017, iar acum vor să îşi unească oficial destinele şi în România, atât la starea civilă, cât şi la biserică.

Pentru ziua cea mare, George va purta o ţinută made to measure, este extrem de elegantă, clasică, un Black Tie negru. În a doua parte a zilei outfitul va primi un upgrade: o nouă cămaşă cu guler tunică şi o vestă pentru ca mirele să se simtă mai relaxat şi mai informal. 

Pentru că fiecare nuntă este despre povestea de dragoste a celor doi, Andreea şi George au ales să îşi spună povestea în cel mai inedit mod cu putinţă: prin intermediul conceptului „Nuntă în Paradis”, concept pe care Andreea l-a dezvoltat în ultimul ei show.

Andreea a fost foarte implicată în procesul de personalizare a costumului made to measure gândit pentru George. Pe lângă ţesături şi materiale, cei doi au luat în calcul şi stilul care li se potriveşte cel mai bine şi care este în concordanţă cu viziunea lor. Pentru că timpul este foarte scurt şi cei doi artişti au hotărât să organizeze nunta în doar 3 luni, croitorii profesionişti de la Tudor Tailor au grăbit procesul pentru crearea costumului perfect pentru George.

George şi Andreea au mers zilele trecute pentru a face primele măsurători şi pentru a alege ţinuta care se potriveşte stilului preferat. Au primit consiliere de la expertul cu care s-au sfătuit în cele mai mici detalii, de la nasturi, la culoarea batistei. Pentru că procesul de creare a costumului durează o lună, George a venit la începutul lunii august la primele măsurători, iar la început de septembrie, cu două săptămâni înainte de marele eveniment, va avea loc şi prima probă, cea principală, în care se vor pune la punct toate detaliile.

Daniel Vlad, Marketing Manager Tudor Tailor, ne-a dezvăluit din culisele creării costumului detaliile procesului: „Ţinuta pe care am ales-o împreună cu George este Black Tie. Pentru a ne asigura de eleganţa acesteia, am mers pe varianta clasică, smokingul negru cu rever tip sal. Am adăugat un plus de stil prin alegerea unei veste la două rânduri de nasturi, un model timeless cu detaliile de mătase specifice. În a 2-a parte a nunţii ţinuta va fi transformată într-una mai lejeră, pentru ca George să se bucure pe deplin de petrecere. Cămaşa va fi una cu guler tunică şi fără nasturi bijuterie“.

Fericitul mire, George Burcea, ne-a spus cum a ales costumul, dar şi cum se pregăteşte pentru ziua nunţii: „Căsătoria este un eveniment cu o încărcătură emoţională foarte puternică, aşa că nu e bine să mă stresez foarte mult din cauza ţinutei şi am vrut să mă asigur că deleg acest lucru profesioniştilor. Am vrut materiale de calitate, un costum care să mă reprezinte, în care să fiu elegant -- am mai luat în considerare şi alte aspecte când am decis cine imi va crea ţinutele pentru nuntă. Am studiat atent piaţa eleganţei masculine din România şi la Tudor Tailor am dat nu doar de profesionalism, ci atât eu, cât şi Andreea ne-am simţit ca într-o familie. Avem alături un croitor cu peste 40 de ani experienţă care ne-a consiliat şi am putut alege din ţesături impecabile, de cea mai bună calitate. Piesele vestimentare pe care le voi purta sunt prin definiţie rafinate şi pline de atitudine, elemente pe care le consider importante pentru bărbaţii care vor să fie eleganţi şi cool în acelaşi timp“.

Cum Andreea şi George debordează de energie şi optimism, alegerea outfitului pentru nunta lor a fost un proces extrem de deschis, plin de entuziasm şi încărcat cu voie bună.