News

George Burcea şi-a revăzut fiicele, pe Ella şi Clara, după mai multe zile de izolare. Cum le-a pozat pe micuţe

George Burcea şi-a revăzut fiicele, pe Ella şi Clara, după mai multe zile de izolare. Cum le-a pozat pe micuţe camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

După o perioadă în care nu s-au văzut, George Burcea a mers să îşi viziteze fiicele, în casa Andreei Bălan!

Nu mai e cale de întoarcere şi Andreea Bălan şi George Burcea vor divorţa! Cei doi sunt însă în relaţii bune pentru fiicele lor, ţin legătura doar pentru a vorbi despre copii, despre creşterea lor, despre dezvoltarea micuţelor. De când criza coronavirusului s-a instalat şi în România, George Burcea nu şi-a mai vizitat fetiţele aşa de des. Actorul a declarat în trecut că s-a mutat foarte aproape de casa în care a locuit cu cântăreaţa, la doar şapte minute distanţă. 

El a luat această decizie pentru a-şi vedea fiicele cât poate de des, de două, trei ori sau de câte ori poate săptămânal. Iată că acum, George Burcea a mers să îşi vadă comorile. Ieri, actorul s-a bucurat nespus să petreacă timp cu Ella şi Clara. 

Pe Instagram, el a postat mai multe fotografii cu Clara, a numit-o "lăptic". Se pare că aşa o alintă pe mezina familiei. Şi pe Ella a surprins-o în mai multe poze, aceasta are zâmbetul până la urechi semn că se bucură de prezenţa tatălui. 

Priviţi imaginile în galeria foto. 

Andreea Bălan şi George Burcea vor divorţa la tribunal

După o perioadă de discuţii, Andreea Bălan şi George Burcea au ajuns la un numitor comun privind divorţul. Nu mai e cale de împăcare între cei doi! Au decis aşadar să divorţeze la tribunal, nu la notar. Cântăreaţa a făcut declaraţiile la Antena Stars, la Agenţia Vip, acolo unde a explicat că lucrurile între ea şi actor sunt clare, vor semna actele.

"Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele. Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalurile sunt acum în pauză... Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne."

Foto: Instagram