News

George Clooney a vândut ”Casamigos”. E vorba de o sumă fabuloasă!

George Clooney a vândut ”Casamigos”. E vorba de o sumă fabuloasă!

E o lună bună pentru George Clooney! Acum două săptămâni devenea pentru prima dată tată. Ieri, brandul Diageo a anunţat că va cumpăra Casamigos, compania pe care actorul a co-fondat-o, pentru 1 miliard de dolari. George Clooney şi Rande Gerber, doi dintre cei 3 proprietari ai companiei „Casamigos” Conturile lui George Clooney se vor rotunji în curând! Actorul a vândut pentru un miliard de dolari compania producătoare de tequila, pe care o fondase alături de Rande Gerber (soţul lui Cindy Crawford) şi un alt prieten. Vestea a fost făcută publică de brandul Diageo, cel care deţine branduri precum Johnnie Walker, Smirnoff şi Guinness.

Potrivit primelor informaţii, suma iniţială de vânzare fusese de 700 de milioane de dolari, la care se vor adăuga alte 300 de milioane de dolari, în decurs de zece ani, în funcţie de performanţa obţinută.

Afacerea s-a vândut cu 1 miliard

Vorbind despre reuşita sa, George Clooney a mărturisit că nu şi-a închipuit nicicând că ar face un asemenea profit dintr-o companie pe care a înfiinţat-o alături de bunii lui prieteni, Rande Gerber şi Mike Meldman: "Dacă ne-ai fi întrebat acum patru ani dacă avem o companie de un miliard de dolari, eu nu cred că am fi spus <<da>>”.

Totuşi, momentan, nu se ştie exact suma care îi va intra în buzunar celebrului actor, asta pentru că nu se ştie cât au investit, iniţial, în ”Casamigos”, şi nici dacă afacerea lor are datorii care le-ar putea diminua câştigurile.

foto: arhivă

Modifică Setările