Gossip

George Clooney şi Cristiano Ronaldo, la procesul lui Berlusconi

de admin

Cele două staruri au fost convocate ca martori ai apărării în procesul contra primului ministru italian, Silvio Berlusconi. Avocaţii lui speră că includerea vedetelor în tabăra politicianului va ajuta la spălarea numelui acestuia.

Berlusconi este acuzat, printre altele, că a plătit o minoră pentru servicii sexuale – este vorba despre dansatoarea Karima El Mahroug, care avea 17 ani la vremea când l-a întâlnit pe premierul italian. De altfel, Karima a declarat ulterior că George Clooney şi Elisabetta Canalis s-au aflat printre invitaţii de la petrecerile lui Berlusconi, frecventate şi de ea. Însă avocaţii apărării speră că mărturiile unor oameni precum Clooney vor ajuta s-o creioneze pe Karima drept o adolescentă confuză.

Problema este că actorul susţine că a stat doar o dată de vorbă cu Berlusconi şi că nu e nici pe departe un apropiat de-ai acestuia. „Mi se pare ciudat (n.r. să fiu convocat) de vreme ce l-am întâlnit doar o dată pe Berlusconi, iar asta avea legătură cu războiul din Darfur”, a declarat el. Judecătorul urmează să decidă dacă starul şi celelalte celebrităţi din lista apărării vor depune mărturie. Alte nume cunoscute la care tabăra premierului a apelat sunt fotbalistul Cristiano Ronaldo, ministrul italian al Afacerilor Externe, Franco Frattini, şi modelul venezuelean Aida Yespica.

Foto: Northfoto

Modifică Setările