News

George Clooney la 60 de ani! O viaţă plină şi intensă: înainte de Amal, a avut o relaţie toridă de amor cu soţia unui actor celebru

George Clooney la 60 de ani! O viaţă plină şi intensă: înainte de Amal, a avut o relaţie toridă de amor cu soţia unui actor celebru camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Pe 6 mai 2021 George Clooney împlineşte 60 de ani. Este o vârstă matură, a bilanţurilor.

Actorul arată spectaculos şi a avut o viaţă plină de picanterii. Un lucru mai puţin cunoscut despre el este că a avut o poveste de dragoste toridă cu răposata soţie a lui John Travolta, Kelly Preston.

Kelly a murit la 57 de ani, după o luptă aprigă cu un diagnostic crunt: cancerul de sân.

Cu John Travolta a fost căsătorită aproape 30 de ani, însă puţini ştiu că a avut o relaţie frumoasă de iubire înainte de a se căsători, cu George Clooney.

Înainte de a-l cunoaşte pe Travolta, Kelly a fost iubita unuia dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, sărbătoritul George Clooney.

Erau foarte tineri, iar relaţia lor s-a consumat imediat după divorţul lui Kelly de primul soţ.

Au fost fericiţi, chiar au locuit împreună. La vremea respectivă, George chiar s-a hazardat să facă această declaraţie: ”Cel mai important lucru din viaţa mea este relaţia cu Kelly.”

Din păcate, iubirea nu a ţinut prea mult, iar după George, Kelly s-a logodit cu Charlie Sheen, s-a despărţit de el şi s-a căsătorit cu Travolta.

George deşi a rămas mult timp cel mai dorit burlac de la Hollywood, Amal l-a convins să îşi pună, într-un final, pirostriile.

George şi Amal sunt prieteni cu familia regală britanică, cei doi aflându-se pe lista invitaţiilor la nunta regală dintre Meghan Markle şi prinţul Harry în mai 2018.

Cuplul a făcut senzaţie când a sosit la Capela St. George din Windsor. Apoi au participat la recepţie.

Un vechi prieten al familiei regale britanice a declarat atunci că Markle şi prinţul Harry ar fi fost invitaţi ulterior de Clooney în superba vilă de  secolul al XVIII-lea a actorului, la luxoasa Oleandra, situată în apropierea lacului Como din nordul Italiei, destinaţie frecventă a lui Clooney.

George Clooney a debutat ca jurnalist şi om de televiziune. A vrut să devină şi jucător profesionist de baschet, însă deşi s-a calificat în echipa Cincinnati Reds, nu a fost niciodată solicitat să joace.

 

Comentarii

Modifică Setările