Royal Babies

George Clooney, naşul bebeluşului regal Archie? Iată ce răspunde actorul!

George Clooney, naşul bebeluşului regal Archie? Iată ce răspunde actorul!

Cu toţii ştim că soţii Clooney sunt prieteni apropiaţi de-ai cuplulul regal Prinţul Harry-Meghan Markle, însă Ducii de Sussex i-au numit deja naşii primului lor urmaş?

“N-aţi vrea să fiu naşul niciunui copil, credeţi-mă!”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, starul hollywoodian în momentul în care a fost întrebat dacă va fi părintele spiritual al micuţului Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care a venit pe lume pe 6 mai.

Actorul de 58 de ani a ţinut să dezmintă zvonurile despre el ca fiind naşul bebeluşului regal.

“Toată lumea adoră zvonurile!”, a spus actorul celor de la Extra, în cursul zilei de ieri. “Dar nu este adevărat. Eu nu-mi doresc să fiu naşul nimănui. De-abia dacă îmi îndeplinesc cum trebuie rolul de părinte, în momentul de faţă. E absolut înfricoşător!”, a glumit tatăl gemenilor Alexander şi Ella (2).

Clooney şi-a serbat ziua de naştere luni, chiar în ziua în care Ducii de Sussex au devenit părinţi. “E de-a dreptul enervant, dacă stai să te gândeşti”, a continuat el pe acelaşi ton glumeţ, făcând referire la faptul că împarte ziua de naştere cu copilul regal. “Şi asta pentru că deja îmi împărţeam ziua de naştere cu Orson Welles şi Sigmund Freud, iar acum trebuie să-mi bat capul şi cu un copil regal! Devin tot mai insignifiant, ceea ce nu e de dorit”

George şi Amal Clooney au luat parte, pe 19 mai 2018, la nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, cele două cupluri fiind în relaţii foarte bune.

Modifică Setările