News

George, fosta ispită de la "Insula Iubirii", a devenit tată: "E cea mai mare realizare a mea"

George, fosta ispită de la "Insula Iubirii", a devenit tată: "E cea mai mare realizare a mea" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

George, fosta ispită de la "Insula Iubirii", a devenit tată. El şi iubita sa Mădălina au devenit părinţii unei fetiţe. 

În urmă cu câteva zile, fetiţa lui George, fosta ispită de la Antena 1, a venit pe lume. Aceasta a trăit momente intense, nebănuite. A fost în culmea fericirii când şi-a văzut pentru prima oară fetiţa, dar şi când a luat-o din spital. 

Împreună cu fratele său, George a filmat întreg momentul când a adus-o pe Zahara, fiica lui, acasă. Alături i-a fost şi fratele, Alex Zănoagă, care de curând a devenit şi el tată.  

"Eu, de obicei, am multe activităţi în care apar emoţiile, suspansul, chestii mişto, dar aceasta le bate pe toate la un loc. (...) Este un sentiment aparte. Este pentru mine cea mai mare realizare a mea. (…) Am emoţii. (…) Am luat-o şi pe Zahara. Sunt emoţionat până în măduva oaselor.", a spus George în clipul postat pe Youtube. Iată momentul filmat, când şi-a luat fetiţa de la maternitate, în clipul video de mai jos. 

 

George e pregătit să se căsătorească? Ce spune fosta ispită despre nuntă

Despre nuntă, ispita încă mai aşteaptă, probabil va face marele pas atunci când îşi va boteza fetiţa: "A rămas că după ce ne organizăm să devenim părinţi, apoi punem şi această problemă (n.r. nuntă). ", a mai spus George de la Insula Iubirii.

Foto: Facebook, Captură Youtube

Modifică Setările