News

George Michael a avut relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei. Cu cine s-a iubit solistul şi ce artistă regreta că a ratat

George Michael a avut relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei. Cu cine s-a iubit solistul şi ce artistă regreta că a ratat

George Michael a avut întotdeauna o sexualitate complicată, în palmaresul lui figurând atât bărbaţi, cât şi femei.

„Când intru într-un restaurant, verific femeile înaintea bărbaţilor, pentru că sunt mai pline de farmec”, spunea cântăreţul.

În ciuda faptului că a recunoscut odată că a marcat până la 500 de parteneri sexuali în doar şapte ani, superstarul a avut doar câteva iubiri adevărate. 

Înainte de moartea sa bruscă, George Michael a fost chinuit de teama că ar fi putut da SIDA şirului său de iubite. Într-un interviu pentru GQ , cântăreţul spunea că obişnuia să se culce cu multe femei înainte de a-l întâlni pe primul său iubit serios, Anselmo Feleppa. De îndată ce Feleppa a fost diagnosticat cu SIDA, totuşi, Michael a încetat şirul aventurilor, temându-se că va răspândi virusul ucigaş.
„Obişnuiam să am relaţii cu destul de multe femei, dar nu am simţit niciodată că s-ar putea transforma într-o legătură, pentru că eram gay ”, spunea Michael în interviu.

 La un moment dat, chiar le-a spus reporterilor că îşi dorea să se fi culcat cu Madonna înainte de a se cufunda  complet în stilul de viaţă gay.

„Am decis că trebuie să mă opresc, ceea ce am şi făcut când am început să-mi fac griji cu privire la SIDA. Nu am vrut să mă culc cu o femeie fără să-i spun că sunt bisexual ”, adăuga el.

Cu toate astea, Michael s-a iubit timp de trei ani cu o femeie. Kathy Yueng , una dintre cele mai faimoase prietene ale legendei, care a apărut şi în videoclipul său pentru „„I Want Your Sex””, le-a spus reporterilor că ştia că artistul este bisexual.

„ Kathy are un aspect superb, dar asta este important, ci faptul că este mereu acolo, întotdeauna disponibilă”, spunea el. „Cred că dacă te culci cu multe fete, nu te dezvolţi prea mult ca persoană. Relaţia mea cu Kathy m-a schimbat foarte mult. M-am dezvoltat. Am devenit  mai pozitiv. Mă pot concentra mai mult pe cariera mea şi pe lucrurile care sunt importante pentru mine”.

Într-o declaraţie postată pe o pagină de socializare, Kathy, un make –up artist bine cotat, a povestit despre dragostea sa pentru George şi timpul petrecut împreună.

„La fel ca în copilărie cu familia, am petrecut unele dintre cele mai bune momente din viaţa mea cu George”, a spus ea.

„Abia pot cuprinde în cuvinte ce înseamnă George pentru mine, am preţuit prietenia noastră specială. El era cel mai generos, hilar, genial, talentat”, mărturisea ea.

Michael şi Feleppa se vedeau doar de trei luni, în 1991, când designerul brazilian a fost diagnosticat cu SIDA. „Este foarte greu să fii mândru de sexualitatea ta când nu ţi-a dat vreo bucurie, dar odată ce ai găsit pe cineva pe care îl iubeşti cu adevărat, nu este atât de greu”, susţinea George Michael.

Artistul spunea că Feleppa l-a făcut mândru de sexualitatea sa. . Mi-a „spart reţinerea victoriană şi mi-a arătat cu adevărat cum să trăiesc, cum să mă relaxez, cum să mă bucur de viaţă. A fost prima persoană pe care am iubit-o vreodată şi am descoperit că şi el mă iubeşte.”

Moartea lui Feleppa de la începutul anilor '90 l-a determinat pe Michael să intre într-o stare de depresie, pe care a descris-o drept „o gaură neagră şi adâncă”. Aşa a început solistul să consume droguri. Cântăreţului i-au trebuit trei ani să treacă peste plecarea lui Feleppa şi să-şi reia viaţa de dinainte. Următoarea relaţie serioasă a celebrului artist a fost cu Kenny Goss. În 2006, Michael şi-a anunţat  planurile de a se căsători cu Goss într-o mică ceremonie.

Michael a rămas cu al doilea iubit, omul de afaceri texan Kenny Goss, până în 2011 şi le-a dezvăluit reporterilor că dragostea este ceea ce l-a împiedicat să-şi ia viaţa. După o iubire de 13 ani, cei doi s-au despărţit. Artistul a recunoscut în interviuri că a fost îndrăgostit atât de bărbaţi, cât şi de femei şi că nu a fost niciodată„ „ticălos” cu fanii săi.

„Vreau ca oamenii să ştie că piesele pe care le-am scris când eram cu femei erau despre femei şi cântecele pe care le-am scris de atunci au fost destul de evident despre bărbaţi”, a spus el pentru CNN.

Artistul a admis că şi-a pierdut virginitatea destul de devreme. „Mi-am pierdut virginitatea la 12 ani. Eram mult prea tânăr pentru a face sex. Mi s-a părut oribil şi totul destul de jenant. Cu siguranţă nu era ceva ce voiam să se întâmple în grabă. Când eşti atât de tânăr, eşti confuz şi nu prea ştii ce se întâmplă.

George Michael a fost găsit mort în casa sa din Oxfordshire la 53 de ani,  în 2016, în ziua de Crăciun, El avea atunci o relaţie cu Fadi Fawaz, care luptă şi acum să obţină ceva din averea starului.

 

Modifică Setările