News

George Michael ar fi împlinit 57 de ani. Cum ajunsese celebrul artist dependent de substanţe interzise

George Michael ar fi împlinit 57 de ani. Cum ajunsese celebrul artist dependent de substanţe interzise camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Când urca pe scenă, toţi îl adorau. Era îndrăgit de fanii şi vestea făcută publică de Crăciun, în 2016, a venit precum un fulger. George Michael s-a stins din viaţă chiar pe 25 decembrie. Viaţa lui a fost una plină de controverse din cauza orientării sale sexuale, dar şi a consumului de substanţe interzise. De ce proceda aşa? 

Din exterior, viaţa artiştilor pare un lung şir de reuşite, de experienţe plăcute, de bucurii care mai de care. În realitate, lucrurile nu stau chiar aşa. Chiar dacă întâmpină o suferinţă, o greutate, o pierdere în familie, emoţiile personale trec pe locul doi făcându-le loc emoţiilor profesionale, zâmbetului larg şi energiei debordante...toate acestea pentru public. 

Ei bine, şi viaţa lui George Michael a fost un lung şir de momente plăcute şi neplăcute. Rău e că celebrul artist a ales să consume substanţe interzise, cele care i-au afectat mult sănătatea. Suferinţele pe care le-a trăit de mic l-au împins în braţele stupefiantelor puternice. Se cunoaşte deja că George Michael a trăit o dramă în copilărie, când unchiul şi bunicul lui s-au sinucis. L-a pierdut apoi şi pe iubit, în 1993, pe designerul brazilian Anselmo Feleppa, care a suferit o hemoragie craniană fatală în 1993 (adică o complicaţie a bolii pe care o avea deja, SIDA): “A fost o veste îngrozitoare. Credeam că aveam şi eu boala!...”

A venit apoi pierderea mamei, Lesley Angold Panayiotou: “Am suferit ca un câine timp de vreo trei ani, după care am pierdut-o pe mama. Mă simţeam atunci de parcă eram blestemat.”. Nu i-a fost uşor, dar în faţa publicului el era nevoit să zâmbească. Au urmat şi alte suferinţe pentru artist, dar el a găsit un refugiu în consumul de droguri. 


S-a aflat că George Michael consuma alcool des, dar şi canabis, cocaină şi pastile cunoscute ca “drogul violului”. Se pare că pierderea celor dragi l-a împins spre aceste vicii care l-au dus la moarte. Toate acestea i-au grăbit sfârşitul.  

Autopsia starului a fost dată publicităţii, iar acolo s-a menţionat că George Michael a murit de cauze naturale. Totodată, el avea probleme cu inima şi ficatul. “Singurătatea şi suferinţa, în general, declanşează creşterea nivelului de cortizol, hormonul stresului, ceea ce creşte şi riscul de infarct”, a declarat doctorul Michael Hunter.

Testamentul lui George Michael a intrat în vigoare: foştii lui iubiţi, înfuriaţi la culme!

Artistul a lăsat întreaga sa avere de 97,6 milioane de lire sterline familiei şi prietenilor. Şi totuşi, sunt nume importante care au lipsit din testament, documentul lăsand câteva mari semne de întrebare legat de relaţiile de business şi personale ale starului. Cea mai mare parte a averii sale a plecat spre Melanie şi Yioda, surorile sale. O mică parte i-a rămas tatălui lui, Kyriacos. Şi, de asemenea, cei mai apropiaţi prieteni şi staff-ul său au primit şi ei câte ceva în testamentul lui George. Artistul a murit la 53 de ani, în 2016.

Cine a rămas nemenţionat în testament? Marea surpriză este absenţa a două nume foarte importante din viaţa lui: Kenny Goss şi Fadi Fawaz, foştii lui iubiţi - care nu au primit nimic! Cel puţin, la Fawaz nimeni nu s-ar fi gândit că nu va fi menţionat, el fiind partenerul de viaţă al lui George din 2012 până la moartea acestuia - Fawaz fiind, de altfel, cel care a şi descoperit trupul neînsufleţit al artistului.

Secretul pe care George Michael l-a luat cu el în mormânt. Adevărul a ieşit la iveală la trei ani de la moartea cântăreţului!

Roman Kemp este cel mai mic copil al basistului Martib Kemp şi al cântăreţei Shirlie Holliman. A început să lucreze, încă din noiembrie 2014, la postul de radio Capital FM, iar acum prezintă emisiunea matinală de la acelaşi post. Tânărul de numai 26 de ani are o legătură incredibilă cu regretatul muzician! Iar acest lucru a ieşit la iveală când testamentul lui George Michael a fost făcut, în sfârşit, public!

Roman este cel care a moştenit o sumă consistentă de bani de la artistul care a decedat în 2016. Cum e posibil acest lucru? Ei bine, Michael era naşul lui Kemp! Dar de ce a ales oare cântăreţul să-l boteze pe Roman?

Detalii picante despre relaţia foarte apropiată dintre Prinţesa Diana şi George Michael. Era foarte atrasă de el

Niciunul dintre ei nu mai este în viaţă, căci Prinţesa Inimilor, Diana, a decedat într-un tragic accident de maşină la Paris, pe 31 august 1997, iar îndrăgitul cântăreţ englez a părăsit lumea celor vii în 2016, chiar de Crăciun.

Chiar şi în lipsa lor, detalii despre o relaţie apropiată între Prinţesa Diana şi George Michal au ieşit la iveală odată cu lansarea unei cărţi biografice. Conform DailyMail, George Michael a făcut dezvăluiri picante despre relaţia sa cu mama Prinţului William şi a Prinţului Harry, cei doi devenind mai mult decât prieteni apropiaţi în timp ce Lady Di era încă măritată cu Prinţul Charles. Aceste dezvăluiri par să zguduie presa britanică pentru că în această nouă biografie, Michael mărturisea că Diana era "foarte atrasă" de el. Regretatul cântăreţ pop a întâlnit-o pe Lady Di în 1989 în culisele unui Concert de Ziua Mondială a SIDA desfăşurat pe Wembley Arena, ca mai târziu să devină unul dintre cei mai apropiaţi condifenţi ai Prinţesei de Wales. Se pare că cei doi aveau parte de întâlniri private şi vorbeau ore în şir la telefon.

Foto: Profimedia

Modifică Setările