News

George şi Amal Clooney sunt la reşedinţa din Italia cu gemenii. Iată-i plimbându-se!

George şi Amal Clooney sunt la reşedinţa din Italia cu gemenii. Iată-i plimbându-se!

General views of George and Amal Clooney's home Villa Oleandra in Lake Como, Italy.

Pictured: GV, General Views Ref: SPL1408486 120717
Picture by: MaHahui

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

În primele două luni de viaţă, gemenii Ella şi Alexander au gângurit fericiţi în reşedinţa din cartierul Sonning, Berkshire (Anglia). Acum, însă, George şi Amal şi-au dus gemenii să cunoască reşedinţa lor de vară, Villa Oleandra, cea cu ieşire la lacul Como. Acolo i-au şi surprins paparazzi! Nu se ştie pe ce perioadă vor locui în această vilă de la Lacul Como La doar câteva luni de la naşterea gemenilor Ella şi Alexander, celebrul actor şi soţia sa au decis că e timpul pentru o vacanţă în patru, petrecută în somptuoasa vilă de pe malul lacului Como, pe care Clooney o deţine încă din 2002.

Ei bine, ceea ce sperau ei să fie o relaxare, s-a transformat rapid într-o vânătoare pentru paparazzi. Soţii Clooney au fost urmăriţi la fiecare pas de când au ajuns în Italia, drept prin urmare paparazzi au surprins deja câteva cadre cu aceştia.

De nevăzut au fost, însă, gemenii, care, pesemne, se află sub stricta supraveghere a unei armate de bone, însărcinată să le dea răgaz soţilor Clooney pentru o plimbare în doi. Aşa se face că paparazzi au reuşit să surprindă câteva fotografii doar cu George şi Amal care se aflau la promenadă nu foarte departe de reşedinţa lor de la Lacul Como.

În imaginile obţinute, Amal şi George, îmbrăcaţi în outfituri sport, păreau de-a dreptul istoviţi, pesemne micuţii încă le dau bătăi de cap noaptea, asemenea oricăror nou-născuţi. Am putut sesiza, însă, că Amal şi-a recăpătat silueta de odinioară, iar George are alura unui tătic împlinit.

Ieşirea de duminică seară

Mai pe seară, soţii Clooney s-au delectat şi cu o cină romantică, la un restaurant exclusivist de pe malul Lacului Como, unde Amal a atras toate privirile într-o rochie lungă, superbă, de culoarea smaraldului.

foto: Splash/Twitter/captură DailyMail

Modifică Setările