Royals

George şi Charlotte, în centrul atenţiei la meciul de polo al tatălui lor. Kate abia a ţinut pasul cu ei!

George şi Charlotte, în centrul atenţiei la meciul de polo al tatălui lor. Kate abia a ţinut pasul cu ei!

La o zi după ce au apărut cu toată familia regală la Trooping the Colour, Ducii de Cambridge au fost văzuţi la un meci de polo. Şi dacă Prinţul William s-a luptat cu adversarii pe teren, Kate a avut de furcă cu energicii George şi Charlotte pe marginea terenului.

foto: James Whatling / Max Mumby

Ei 3. William juca polo

O familie perfectă! În timp ce Prinţul William participa la un meci de polo, ca parte dintr-un eveniment caritabil anual, soţia sa, Kate Middleton, îl urmărea şi încuraja de pe margine, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor. Desigur, George (4 ani şi 11 luni) şi Charlotte (3 ani) nu au lăsat-o pe Kate să se bucure prea mult de meci.

Kate s-a descurcat de minune!

Şi dacă George şi-a căutat de lucru alături de Savannah, verişoara lui, Prinţesa Charlotte a cerşit toată atenţia mamei sale. A făcut tumbe, şi-a ridicat rochiţa şi a urmărit-o la fiecare pas.

Şi, trebuie să recunoaştem, aşa am văzut o altă latură a Ducesei de Cambridge. Cea a unei mame care se bucură cu adevărat de isprăvile copiilor ei.

Kate a alergat după cei doi copii şi cele două nepoate, Savannah şi Isla, a admirat desenele lui George şi a râs cu poftă la tumbele fiicei sale de doar trei ani. Abia aşteptăm să vedem cum se schimbă tabloul de familie când mai creşte şi Prinţul Louis...

A purtat o rochie de la Zara, care i-a venit ca turnată. Au trecut doar 6 săptămâni de la naşterea lui Louis

Modifică Setările