News

George Vintilă a plecat, din radio, după 24 de ani. Iată recordurile personale de la Pro FM

George Vintilă a plecat, din radio, după 24 de ani. Iată recordurile personale de la Pro FM

A fost declarat cel mai longeviv DJ de radio din România, dar chiar şi el simte nevoie de o pauză de emisie.

Cum în viaţa oricărui om se produce, la un moment dat, o schimbare, aşa s-a întâmplat, recent, şi în cazul lui George Vintilă (47). Cunoscutul om de radio a hotărât ca, după 24 de ani, să plece de la Pro FM, unde a lucrat cât "o viaţă de om".

Acesta a simţit nevoia unei schimbări profesionale, dar şi o perioadă de linişte pe plan personal. Şi-a dorit o pauză, în perioada aceasta, însă este foarte încrezător şi dornic de a răspunde noilor provocări pe care viaţa i le va aduce în continuare.

"Evoluţia presupune schimbare şi cred că pentru a trece la “următorul nivel”, e nevoie de un nou start! 2018 a venit cu proiecte noi, unele ce necesită multă atenţie, mult timp, iar programul de la radio nu mi-ar permite destulă implicare în acestea. Fără regret, dar deja cuprins de dorul vibe-ului de radio, mi-am luat la revedere de la ascultătorii cărora le voi simţi lipsa şi care mi-au fost alături timp de aproape 24 de ani. Le mulţumesc lor şi celor alături de care am am avut ocazia să lucrez! Sunt onorat şi bucuros că am reuşit să strâng cele mai frumoase amintiri, din viaţa unui om de radio", a declarat George Vintilă.

„În principiu, sunt proiecte care ţin de televiziune. Dar înainte de a mă apuca de orice altceva, aş dori să apas butonul off si sa ma deconectez putin de la toate activitatile de pana acum. Vreau o pauza. Am lucrat in weekenduri, astfel ca  cel mai mult simt nevoia iesirilor in afara Bucurestiului. Ceea ce urmeaza sa fac imi ocupa mai mult timp decat am crezut. Ma asteapta animalutele: pe langa papagalul si calul pe care deja ii aveam, familia s-a marit cu un caine si un pestisor”, a mai spus Vintila.

George Vintilă a atins cifre record în mass-media:

  • cel mai longeviv DJ de radio din România
  • peste 22.000 de ore de live
  • 24 de ani la acelaşi post radio
  • cele mai mari/multe concerte prezentate live

Ce o să facă în afara radioului? Se anunţă câteva proiecte în televiziune, va aloca mai mult timp sporturilor extreme şi ieşirilor în aer liber, dar şi acasă are activitate, de vreme ce papagalul, câinele şi calul său vor mai multă atenţie din partea lui.

Modifică Setările