News

Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără de mai multe ori în această lună! Cum se apără actorul?

Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără de mai multe ori în această lună! Cum se apără actorul?

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 05: Gerard Depardieu attends 'A Royal Affair' reception during the 74th Venice Film Festival at Pallazina G on September 5, 2017 in Venice, Italy. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Actorul Gerard Depardieu este implicat într-un scandal sexual de proporţii, după ce în această săptămână o tânără în vârstă de 22 de ani l-a acuzat pe acesta că a violat-o de mai multe ori.

Presa din Franţa notează că tânăra este actriţă, însă numele ei nu fost făcut public, iar faptele s-au petrecut chiar în această lună. Fata îl acuză pe Depardieu că a abuzat-o sexual în locuinţa lui din Paris, pe 6 şi pe 13 august, şi că l-a cunonscut pe celebrul actor la o şcoală la care acesta predă. După cum reiese din plângerea fetei, ea şi Gerard Depardieu s-au întâlnit în locuinţa francezului pentru a o învăţa pe aceasta cum să joace într-o piesă de teatru.

Oamenii legii din Franţa au pornit o anchetă în acest caz, însă Gerard Depardieu se apără prin intermediul avocatului său, care spune că celebrul francez a fost vizibil afectat după apariţia acestei informaţii.

„Gerard Depardieu neagă orice acuzaţie. El spune că nu a violat şi nu a agresat sexual pe nimeni“, a spus Herve Temime, avocatul actorului francez.

În urmă cu aproape un an, Gerard Depardieu afirma, în paginile cărţii sale autobiografice, denumită „Ça s’est fait comme ça“, faptul că s-a prostituat, a profanat morminte şi a furat maşini. „Am ştiut de foarte tânăr că sunt plăcut de homosexuali. Iar când ei mă abordau pentru sex, eu le ceream bani. Pe unii dintre clienţi îi jefuiam. Îl băteam pe câte unul şi fugeam cu toţi banii pe care îi găseam asupra lui“, spunea actorul care acum este acuzat de viol.

Modifică Setările