News

Geri Halliwell (44) a născut! Ce nume i-a dat bebeluşului?

Geri Halliwell (44) a născut! Ce nume i-a dat bebeluşului?

Geri Halliwell trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei! Fosta membră a formaţiei Spice Girls a devenit mamă a doua oară, la 44 de ani! A devenit mamă a doua oară. Geri Halliwell şi soţul ei, şeful unei echipe de Formula 1, Christian Horner (42) au anunţat zilele trecute că primul lor copil a venit pe lume. Geri, care mai are o fetiţă dintr-o altă relaţie, a făcut acest anunţ pe o reţea de socializare. ''Christian şi cu mine suntem bucuroşi să anunţăm că băieţelul nostru s-a născut în această dimineaţă, având o greutate de 3,4 kilograme'', a postat sâmbătă pe Twitter Geri Halliwell Horner. O fotografie postată de Geri Horner (@therealgerihalliwell) pe 21 Ian 2017 la 07:15 PST

Cu această ocazie, Geri a dezvăluit şi numele celui de-al doilea născut al ei. Astfel, potrivit postării din mediul online, băieţelul, venit pe lume pe 21 ianuarie, poartă numele de Montague George Hector Horner.

Printre primii care i-au felicitat pe fericiţii părinţi s-a numărat şi fosta colegă de trupă a lui Geri, Melanie C. ”Woo hoo! Felicitări! Atât de emoţionant”, le-a scris artista pe Twitter.

3-2-718x1024
Halliwell, alături de fiica ei, Bluebell Madonna

Amintim că fosta interpretă Spice Girls şi cu Christian Horner sunt căsătoriţi din mai 2015, iar băieţelul Monty este primul lor copil. Geri mai are o fetiţă, pe nume Bluebell Madonna Halliwell, dintr-o relaţie anterioară cu jurnalistul Sacha Gervasi.

2-4-768x975
Gerri, cu soţul ei, Christian Horner

foto: arhivă, twitter, instagram