News

Gest impresionant făcut de fetiţa Andreei Marin

Gest impresionant făcut de fetiţa Andreei Marin

De când trece printr-o perioadă dificilă, vedeta de televiziune este şi mai protejată de apropiaţi, iar fiica sa, Violeta, a făcut un gest impresionant pentru ea.

Andreea Marin, dupa divort

Andreea Marin traversează o perioadă grea în viaţa ei, odată cu cel de-al treilea divorţ. Deşi nu arată că suferă şi că este dezamăgită, fiica sa, Violeta, a ajuns la vârsta la care percepe stările sufleteşti, fără prea multe vorbe.

În weekend, Andreea Marin s-a confesat fanilor internauţi cu bucuria mamei surprinse de cel mai tandru gest din partea fiicei sale de 9 ani.

"Aseară am plâns de fericire! Eram tare obosită după o săptămâna grea, de obicei seara  joc cu fetiţa mea sau gătim ceva împreună sau petrecem timpul altfel una lângă cealaltă, aseară însă i-am spus: "Mami, te superi dacă aşez puţin în pat, sunt tare obosită şi simt nevoia stau puţin întinsă? Vii şi tu cu mine?" Ea îmi răspunde: "Stai liniştită, mami, eu am ceva de făcut, descurc singură." A coborât, a cântat puţin la pian, apoi o auzeam trebăluind ceva la bucătărie. " Ţi-e foame, mami, te ajut cu ceva?" Răspuns negativ, asigurări nu e nevoie, stau liniştită în pat, vine şi ea, împreună cu pisica. Sună telefonul, ceva legat tot de muncă, răspund... deodată, Violetă bagă capul pe uşă: "Mami, închide te rog, e important! " Nu pot închide chiar imediat, dar scurtez convorbirea. Ea, moşmondind ceva dincolo de uşă: "Ai terminat?" O asigur da şi şi mir de ce stă de cealaltă parte a uşii. Apoi intră cu emoţie în glas şi în priviri, cu şorţul meu de bucătărie aşezat de parcă era o rochie pentru ea până în pământ, cu tava frumos aranjată în mâini... mi-au dat lacrimile imediat ... " Mami, ţi-am pregătit o surpriză, ca  te simţi mai bine... iartă-, am cam stricat toată pâinea ca  pot modela inimioara din mijloc, dar sper îţi placă... am pus şi un şerveţel asortat violet, cum îţi place ţie, şi ţi-am făcut şi un ceai de fructe fără zahăr, aşa cum bei tu... Şi duc îţi aduc şi o cană cu lapte cald cu cereale, am auzit e bun te linişteşti dacă eşti prea obosită... Să ştii în toate am pus şi un ingredient secret: multă iubire... " Ce-ar mai fi de zis?! Mi-au trecut toate, am râs şi am plâns de fericire în acelaşi timp, ştiu nu există iubire mai mare şi mai adevărată pe pământ...", a povestit Andreea Marin pe contul ei de socializare.

Violeta Banica fiica Andreei Marin

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările