News

Gest incalificabil făcut de Lady Gaga zilele trecute!

de admin

Gest incalificabil făcut de Lady Gaga zilele trecute!

N-a fost momentul său de glorie, dar o înţelegem. Între schimbatul zecilor de ţinute zi de zi şi mega-concertele pe care le susţine Lady Gaga în toate colţurile lumii, artista are voie ca, din când în când, să fie confuză de ceea ce se întâmplă în jurul ei.

Artista a fost protagonista unei gafe de zile mari, acum două zile, când a apărut la balconul apartamentului său din Chicago cu mesajul ”Gay Pride” scris pe pieptul său. Problema nu este că a avut acest mesaj înscripţionat, ci că urmărea de la balconul său la Mariachi Festival , dar a avut impresia că e vorba despre Chicago Pride Parade, şi a simţit că este în ton. Ei bine, Gaga, altă dată! Acum n-a fost să fie!

Şi mai amuzant a fost că la descrierea fotografiei postate pe Instagram artista a scris: ”Mă uit la Chicago Pride de la balconul apartamentului meu şi zâmbesc. Atâţia oameni fericiţi.”

Problema e că Lady Gaga nu avea cum să vadă această paradă, din moment ce ea avea loc în altă parte a oraşului.

Cu toate acestea, organizatorii Chicago Pride Parade nu au fost deloc deranjaţi de atenţia primită de la celebra cântăreaţă, ci doar s-au amuzat.

Modifică Setările